Nå kan 250 små og store turnere boltre seg i en splitter ny turnhall i Re: – Helt fantastisk!

ÅPNINGSSHOW: Tirsdag kveld 23. november 2021 var det åpning av ny turnhall i Våle. Her ser vi ivrige turnere, her med en salto. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

En splitter ny turnhall er endelig klar til åpning, og det ble feira med klipping av snor og turnoppvisning.

Bursdagspenger til IL Ivrig: – For en gla’nyhet oppi alt!

Turngruppa har i årevis ønska seg en egen turnhall. Å være aktiv turner krever utstyr og plass, turngruppa har blant annet en stor airtrack og annet utstyr de bærer inn og ut av hallen før og etter hver trening.

Men det har blitt mer og mer tungvint, til mer utstyr og bedre treningsforhold de har fått – å drasse alt samme att og fram i en hall de deler med mange andre aktiviteter har tatt tid og tæra på krefter. Som de helst vil bruke på turn.

Endelig en egen turnhall i Re

HOVEDSPONSOR: Til å klippe snora var Frank Holm fra Revac på plass. De er også hovedsponsor, derav navnet Revac turnhall. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

– Helt fantastisk! Det er nydelig å endelig kunne få en ny hall, forteller leder av turngruppa IL ivrig i Laila Hestnes til ReAvisa før den offisielle snorklippen tirsdag kveld 23. november 2021.

– Det hele starta med noen løse ideer og tanker om en egen turnhall for flere år siden, men da egentlig på den andre siden av hallen enn der den nå er plassert, forteller Halvor Lian fra IL ivrig.

– Etter hvert utvikla ideene seg og i dag er vi glade over å kunne feire åpningen av 400 kvadratmeter ny turnhall.

Mange bidragsytere har gjort det mulig

IMPONERENDE: Turnerne på nivågruppa lagde skikkelig show under åpningen. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Det har vært en lang prosess, men et godt samarbeid mellom de mange bidragsyterne har gjort det mulig.

Hovedstyre IL ivrig, Ivrig turngruppe, kommune, DNB Sparebankstiftelsen og ikke minst det lokale næringslivet i Re, blant annet gjennom Re markedsgruppe, har alle bidratt. Revac er hovedsponsor, og det synes også i navnet: Revac turnhall.

Helt på slutten av den offisielle åpninga fikk alle store og små prøve seg i den nye turnhallen. Samtidig ble turnhallen feira med gratis kaffe, boller og saft.

Alle foto: Lovis Eggum Wallberg.

Nesten – men bare nesten: – Dette var surt!

Les mer om sport i Re.

Les mer om IL Ivrig.