Nesten – men bare nesten: – Dette var surt!

SLÅSSKAMP: Ramnes-jentene hadde fortjent en seier, men det ble tap med minste mulige margin etter at det gikk i stå helt på tampen av kampen. Foto: Stian Ormestad.

Seks strake tap er ståa for Ramnes-jentene så langt denne sesongen – men det var så nære i Ramneshallen i kveld. Så nære at det er lov å være veldig skuffa.

Les også: Endelig full tribune igjen!

Ramnes-jentene i 3. divisjon lever farlig etter seks strake tap på seks kamper så langt i denne sesongen.

Etter halvannet år korona-pause er de endelig i gang igjen, men det har vært en trå start.

Tap med minste mulige margin

SVEVER: Lykke Amelie Amundsen spretter til værs og smeller ballen i mål. Foto: Stian Ormestad.

De fire første kampene var en rein overkjøring av Ramnes-jentene med solide seiere til Konnerud, Reistad 2, Glassverket og Lier.

Mens lokaloppgjøret mot Tønsberg Turn på bortebane ble tap med minst mulig margin, ett eneste mål.

Så også i kveld, da Ramnes tok i mot Hokksund 2 på hjemmebane i Ramneshallen:

Så lenge lyst ut for sesongens første seier

FINNER VEI: Sara Løkeberg kjemper seg til en avslutning. Foto: Stian Ormestad.

Ramnes gikk opp i en knapp ledelse, og holdt en fire – fem-mål-ledelse til godt uti 2. omgang. Det så veldig lyst ut for sesongens første seier.

Men så tråkler det seg te’ for jentene fra Re: Forspranget krymper og halvveis i 2. omgang tar Ramnes-trener Knut Ole Myrberg time-out.

Lykke Amelie Amundsen svarer på tiltale og smeller ballen i mål fra spiss vinkel, og ledelsen øker for en stakket stund.

Snubler på oppløpet

GÅR PÅ: Kristianne Erikstein Roheim lar seg ikke stoppe av verken en eller to Hokksund-forsvarere. Ramnes-jentene serverer show, om ikke det har blitt seier enda denne sesongen. Foto: Stian Ormestad.

Men så snubler Ramnes-jentene i ett par angrep som gjestene utnytter til det fulle og de klarer å snu kampen.

Ett mål foran klarer Hokksund å snuble i sitt siste angrep, noe Ramnes-jentene dessverre ikke klarer å få noe særlig ut av i de siste sekundene – dermed glipper alle poengene nok en gang.

– Kampen i dag er framgang fra sist, og det er det fra kamp til kamp, oppsummerer trener Knut Ole Myrberg til ReAvisa.

Hadde fortjent en seier

FRAMTIDA FORAN SEG: Men ikke i 3. divisjon, slik stillingen ser ut nå litt inn i 2021/2022-sesongen. Etter seks strake tap ligger Ramnes helt nederst på tabellen. Foto: Stian Ormestad.

– Dette er et ungt, nytt lag – med noen unntak – og det tar tid å bygge noe nytt. Jeg synes de yngste spillerne er i ferd med å tilvenne seg seniornivået, og det dreier seg nå om å bli tryggere på egne ferdigheter.

– Tapet i dag var surt, og det skal vi kjenne på. Men når vi har deppa et par timer, ser vi framover mot neste kamp som er mot Falk borte neste søndag.

Ramnes sin beste ble Frøydis Grorud. Vel fortjent, blant en gjeng som ikke gir seg på tørre møkka. I kveld hadde Ramnes-jentene fortjent en seier.

BRILJANT: Lykke Amelie Amundsen er en av de unge lovende som har debutert på seniornivå denne sesongen – med stor suksess. Her smeller hun inn ett av mange mål denne søndagskvelden. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om sport i Re.