Dette skjer til helga

Det blir fest og moro på Fjellborg igjen, og det blir en todagers musikkfestival i Tønsberg – arrangert av Rockstream-gjengen som har korona-avlyst to festivalsommere her hjemme i Re.

Oversikten over alt som skjer i Re, finner du først i ReAvisa på papir.

  • Revygruppa Sceneskrekk i Våle ungdomslag arrangerer Musikalsk aften med kviss lørdag 13. november fra klokka 20.00: – Da er vi klare for fest og moro på Fjellborg igjen! Quiz med Wrong Direction og Sceneskrekk. Ta med deg mor, tante, han fæle naboen og broder’n og still med lag. Vi gleder oss til å se dere igjen!
  • Det er todagers festival på Støperiet, som arrangeres av Rockstream-gjengen. Etter to sommere med avlyst festival, er de sugne på konserter igjen – på plakaten står blant annet The Last 24, Orango og Oslo Ess.
  • Restauranten er det brettspillkveld hver torsdag fra klokka 19.00, og på fredager er det kviss fra klokka 20.00. Det lønner seg å booke bord i forkant.

Brenner du inne med et tips om noe mer som skjer i Re? Tips lokalavisa!

UT AV DVALEN: Ikke siden før korona-pandemien har Våle ungdomslag invitert til sprell på Fjellborg. Lørdag 13. november 2021 fylles lokalet med liv og rør(e) igjen. Foto: Stian Ormestad.

Les også: – La det bli bra – for alle!

Les mer om kultur og musikk i Re.