Re helsehus bader i blomster: – Så herlig! Så gøy!

– Vi er så glad, for dette kommer til å glede veldig mange – både beboere og besøkende. Du veit, mange av de som bor på Re helsehus har liggi og planta og luka i hagene sine hele livet.

Dette kunne du lese først i papiravisa – last ned gratis!

Det kom inn flere søknader til sommerblomster på Re helsehus, da Re-torvet og ReAvisa søkte etter gode formål å støtte gjennom Re-sommeren.

Og første leveranse ble plukka av helsefagarbeiderne Laila Bettum og Lise Christensen i begynnelsen av juni. Og flere sommerblomster skal det bli!

Flere handlevognlass med sommerblomster

TRILLER TUNGT: To stappa fulle handlevogner med sommerblomster til Re helsehus – i første omgang. Helsefagarbeiderne Laila Bettum og Lise Christensen triller tungt, til glede for beboere, besøkende og ansatte ved Re helsehus. Foto: Stian Ormestad.

Det ble to fulle handlevogner med sommerblomster, som skal pryde helsehuset både inne og ute. Lise og Laila plukka ut sommerblomstene egenhendig, med kyndig veiledning fra Mester Grønn-folka på Re-torvet.

– Vi er så glad, for dette kommer til å glede veldig mange – både beboere og besøkende. Du veit, mange av de som bor på Re helsehus har liggi og planta og luka i hagene sine hele livet. Og alle blir vel glad av å se det spirer og gror, farger og deilig blomsterlukt.

MYE Å VELGE I: Ikke vanskelig å finne massevis av flotte sommerblomster her! Helsefagarbeiderne Laila Bettum og Lise Christensen får kyndig veiledning av Mester Grønn-folka på Re-torvet. Foto: Stian Ormestad.

– Dette er en gave som varer.

Skaper glede

Det var Laila Bettum og Ann Louise Eger som søkte på vegne av Re helsehus. Laila fikk med seg Lise for å hente første ladning, og Ann Louise skal hente en ny ladning med sommerblomster seinere i sommer.

De skriver blant annet i søknadene: «Det hadde vært så hyggelig om vi kunne fått en blomst på bordet eller en kake eller bakst kaffen! Jeg er sikker på at alle avdelingene ville blitt glade for det!

Blomster skaper glede og nesten alle kommenterer «å så pene blomster» hvis vi har det på bordet».

Et tungt år

Og alt sammen ble innvilga – Re-torvet spanderer sommerblomster og kaffe, kaker og bakst til glede for beboere, besøkende og ansatte. – Så herlig! Så gøy!

– Etter et tungt år, er det koselig å se fram til vakre blomster på border, ute på terassene, og i beddene. Dette er helt fantastisk!, sier Laila og Lise til ReAvisa.

– Det sosiale rundt en kaffikopp, litt å bite i, og vakre blomster rundt oss, det skaper ro og harmoni – og det jo det vi ønsker at hverdagen skal være.

Kampen om en plass på Re helsehus: Geografisk ønske er ikke nevnt med ett ord.

Dette kunne du lese først i papiravisa – last ned gratis!

Les mer om Re helsehus.

, ,