Last ned ReAvisa på papir mars 2021

NY PAPIRAVIS: I postkassene, der folk møtes, og til gratis nedlastning her på nettavisa. Faksimile: ReAvisa, mars 2021.

Ei splitter ny ReAvis ligger i postkassene, der folk møtes, og til gratis nedlasting her på nettavisa. Slå deg ned i solveggen med litt godt lokalt lesestoff, da vel?

Last ned ReAvisa, mars 2021 – gratis!

ReAvisa tøffer videre i tøffe tider. Sjøl om koronaen stikker kjepper i hjula for mange av planene våre, så har vi mer enn nok å skrive om i bygda vår!

EN PRAT MED KNUT – OM KNUT: Knut Høydal har bodd hele sitt snart 77 år lange liv her i Re, og få reinger har vel bidratt mer til ei levende bygd enn ham: I kultur- og foreningslivet, som musiker, lærer, og nå sist formann for Kulturhuset Elverhøy. Alltid med et stort og smittende engasjement, alltid med et glimt i øyet. Foto: Stian Ormestad.

Sjekk bare ReAvisa, mars 2021:

En bauta i lokalsamfunnet

Aller først: Endelig har lokalavisa fått lov til å snakke med Knut – om Knut!

Denne karen er mest glad i å skryte av og prate om alle andre enn seg sjøl, men endelig får vi presentere bautaen i lokalsamfunnet Knut Høydal i et skikkelig portrettintervju.

Det er veldig moro, synes vi – for få har vel bidratt mer til et levende lokalsamfunn enn Knut gjennom hans snart 77 år her i Re.

Gavedryss til gode formål i Re

Så gleder vi oss veldig, sammen med Re-torvet, å fortelle hvem som blir de aller første mottakerne av det store gavedrysset til gode formål i Re.

SPILLGLEDE: 6-åringene Tora Synnøve Gunneng Nilsen og Magnus Kaldager Hermansen plukka ut fem spennende spill til Ramnes SFO. Foto: Stian Ormestad.

En mottaker som søkte om brettspill ble trekki ut, og da slo vi like gjerne til og samla alle som hadde søkt om brettspill – og gir de det de ønsker seg!

NY REVÅROCK-SENDING: I fjor ble det forskriftsmessig festivalstemning rundt om, med Revårock på skjermen. Dette bildet er fra en gjeng med røtter i Re som samla seg i Oslo. Arkivfoto.

Det ble hele fem mottakere av fem valgfrie brettspill hver – les mer om det i papiravisa.

Ny sending i beste «Etter fjøset»-sendetid

Lokalavisa har mer spennende på gang – denne gang sammen med Revårock-gjengen i Fon: Vi planlegger en ny festivalsending i beste «Etter fjøset»-tid, over samme lest som i fjor.

Så sett av lørdag 20. mars til forskriftsmessig festivalstemning på skjermen, med band på scenen og gjester i sofaen.

Det hele sendes som sist fra Vonheim i Fon – les mer om dette i papiravisa.

Folk som liker å jobbe med henda

Vi skriver om Ramnes skole som har fått seg en real oppgradering, og bak står vaktmester Sven Førsund og trekker i trådene.

Han gikk sjøl på skolen da han var liten, kanskje var det her, på sløydsalen, at vaktmesterspiren ble sådd?

KREATIV DAME: Christine Kiss fra Skjeggestadåsen snudde koronapermittering til noe positivt, og har nå starta sin egen bigesjeft med kranseproduksjon til alle anledninger, årstider og formål. Foto: Lovis Eggum Wallberg.

Vi skriver om enda ei som liker å jobbe med henda, Christine Kiss fra Skjeggestadåsen: Korona-permisjon ble til kranse-produksjon.

Alt var verre før?

Helt på tampen av en beskjeden snøvinter, skriver vi om en snøvinter av et helt annet kaliber: Snøvinteren for 70 år siden – da snakka vi snø. Eller sne, da.

Pluss mye, mye mer – også vårlige boktips fra vårt lokale bibliotek, som vanlig. Og nyttige, lokale annonser, også som vanlig.

Vi ønsker alle våre lesere en riktig så god lesestund med godt lokalt lesestoff i papiravisa!

Se video det vises til i papiravisa:

Se fotogalleri det vises til i papiravisa:

Neste ReAvisa har frist 15. april, med utgivelse torsdag 22. april. Nettavisa oppdateres javnt og trutt.

Tips oss om gode, lokale saker: Tips@ReAvisa.no. Annonsere i ReAvisa? Ta kontakt på Annonse@ReAvisa.no.

Hele planen for 2021 finner du her.

Her finner du ReAvisa-arkivet, der du kan laste ned tidligere papiraviser.

,