Såpeglatt og tett tåke: – Kjør etter forholdene!

STORE MATERIELLE SKADER: Bjuneveien er såpeglatt, og i krysset inn på Bispeveien har en av flere ulykker skjedd på tirsdagsmorgenen 23. februar 2021. Store materielle skader, men heldigvis ingen personskader. Foto: Stian Ormestad.

Politiet har problemer med å holde unna med alle meldingene om trafikkulykker i vanskelige kjøreforhold denne tirsdagsmorgen. Oppfordringen er krystallklar: Kjør etter forholdene!

Les også: Bevilger millioner til fylkesveier – men ikke i Re.

Tirsdag 23. februar klokka 06.23 smalt det på Bispeveien, ved Bjune: Nødetater rykker ut til en front mot front-kollisjon.

To personer var involvert, en i hver bil. Sjøl om de materielle skadene var store på begge biler, er det ikke meldt om noen personskader.

Enda en ulykke i Undrumsdal

STORE MATERIELLE SKADER: Den andre av to biler involvert i ulykken på Bispeveien, ved Bjune. Også sjåføren av denne bilen sier seg uskadd. Foto: Stian Ormestad.

Det ble lange køer i begge retninger på Bispeveien, og en times tid etter ulykken passerer trafikken sakte forbi.

Det smalt også ved E18 i Undrumsdal, der en lastebil kjørte gjennom et gjerde langs RV19 og ble stående halvveis uti veien. 

Lastebilsjåføren er lettere skadet, melder politiet.

Flere trafikkuhell på kort tid

LANGE KØER: Mange kom for seint på jobb til morgenen i dag, etter trafikkuhell i Re. Foto: Stian Ormestad.

Lokalavisa har også fått tips om flere hendelser flere steder langs veiene i Re. Veien ser bar og fin ut, men det ligger et lag med is mange steder.

Politiet får også flere meldinger om flere trafikkulykker på kort tid, såpass mange at de varsler at de har problemer med å ta unna alle henvendelser.

Nødetatene oppfordrer alle bilister til å kjøre etter forholdene.

Les flere saker fra politiloggen i Re.

VANSKELIGE KJØREFORHOLD: Tett tåke og en tilsynelatende bar og fin vei – men som mange steder er dekka av et lag med is. Foto: Stian Ormestad.

Les også: – Folk ferdes her med hjertet i halsen!

Flere og flere gjør akkurat som deg: Leser ReAvisa.

,