Gave til dagsenteret: – Dette tilbudet er gull verdt!

GAVE: Miljøterapeut Heidi Kjellsen ved Dagsenteret på Vestjordet mottar gavesjekken på koronavis av påtroppende president i Re Rotaryklubb Hermann Heierstad. I bakgrunnen brukerne og deres hjelpere. Foto: Håkon Westby.

Dagsenteret på Vestjordet får 5.000 kroner i gave fra Re Rotary, og gaven skal brukes på musikkanlegg til glede for alle.

Dette kunne du lese om først i ReAvisa på papir november 2020 – last ned gratis!

Herman Heierstad, påtroppende president i Re Rotary, overrakte i høst en gavesjekk på 5.000 kroner til Dagsenteret på Vestjordet.

GAVE: Jacob H. Skarpmoen, bruker på Dagsenteret, mottar sjekken fra Re Rotary av påtroppende president Herman Heierstad. Foto: Privat.

I den anledning var brukerne samla for feiring med nybakt eplekake.

Penger til musikkanlegg

Bruker Jacob H. Skarpmoen og miljøterapeut Heidi Kjellsen tok imot gaven. De takker så mye og sier at pengene skal brukes til noe som kommer alle brukerne til nytte. Kanskje et musikkanlegg?

Herman Heierstad forteller til ReAvisa at siden distriktskonferansen som Re Rotary hadde i fjor høst gikk med overskudd, så har klubben gitt pengegaver til noen verdige mottakere i Re.

– Den siste som vi gir til er Dagsenteret for voksne med nedsatt funksjonsevne, som holder til på det gamle sjukehjemmet i Våle, på Vestjordet.

– Har gitt viktig innsikt

FOREDRAG: Halvard H. Skarpmoen holdt foredrag om sin tvillingbror Jacob under Re Rotarys distriktskonferanse i fjor høst på Oseberg i Tønsberg. Over 200 rotarianere deltok fra hele Østlandet. Foto: Privat.

Jacob, som er på dagsenteret hver dag, var også på scenen under distriktskonferansen der broren hans Halvard holdt et foredrag om de to tvillingbrødrene. Da fikk Rotary-medlemmene viktig innsikt og kunnskap.

FOREDRAG: Jacob H. Skarpmoen, bruker ved dagsenteret, sammen med sin tvillingbror Halvard, under deres foredrag på Distriktskonferansen til Rotary. Foto: Privat.

– Det er derfor ekstra hyggelig å kunne gi en gave til Dagsenteret; der gjør de en strålende jobb, understreker den påtroppende Re Rotary-presidenten.

Overrekkelsen var planlagt holdt utendørs rundt bålpanna, men i regnværet ble den flytta inn – med god smittevernavstand.

– Tilbudet er gull verdt!

Karin Haslestad, mammaen til Jacob, forteller at dagsenteret betyr masse for brukerne. – De har dette som «jobben sin» og kan dra på morgenen ut hjemmefra til noe meningsfylt for dem.

– Dagsenteret er så stabilt, med dyktige ansatte som har fulgt brukerne en årrekke. De kjenner derfor godt hvilke evner og muligheter hver og en har, og tilpasser det deretter.

– De får en variert hverdag, og gjør at de trives mye bedre i hverdagen, både på senteret og hjemme. Gull verdt!

Dette kunne du lese om først i ReAvisa på papir november 2020 – last ned gratis!

JUBEL: Og feiring med nybakt eplekake på Dagsenteret på Vestjordet i Våle. Foto: Håkon Westby.

Les mer om Re Rotary i ReAvisa-arkivet.

, ,