Generasjonsskifte i Re-bedrift med vind i seila

AVTROPPENDE OG PÅTROPPENDE: Øyvind Sivertsen (65) var med på å starte Ditech for 31 år siden. Nå overlater han styringa til Morten Andre Karlsen (30) som ny daglig leder. Foto: Pressemelding.

Ny daglig leder og en ny og viktig rammeavtale farger framtida lys og fin for Re-bedriften med hovedkontor på Linnestad.

Les også: Øyvind og gjengen feirer tredve år med filter.

Ditech AS melder om en spennende utvikling i en pressemelding:

– I løpet av sommeren var ny daglig leder på plass, samt at en stor rammeavtale i maritim sektor ble inngått.

Grunderen gir stafettpinnen videre

Øyvind Sivertsen (65) har vært daglig leder i 11 år og er en av de tre gründerne bak Ditech AS, som ble etablert for 31 år siden. I en alder av 65 år trekker Sivertsen seg tilbake og skal i tida framover være selger og teknisk rådgiver i bedriften.

Ny daglig leder er Morten Andre Karlsen (30), som har erfaring fra salg og ledelse i elektro- og bilbransjen. Morten Andre er opprinnelig fra Bergen, men har bodd i Re i 15 år.

JUBILEUM: I fjor ble 30-årsjubileet feira på Linnestad og med tur til Italia for hele staben. Her ser vi noen av dem, og siden den gang er det blitt gjort flere nyansettelser. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Mange kjenner ham som spiller på Re FKs A-lag siden det ble etablert i 2008. Han er også trener for forskjellige aldersbestemte lag på fritida.

Flere nyansettelser

Morten Andre beskrives av sin forgjenger som en målretta, engasjert og ung leder, som inntar en viktig rolle i et firma som med flere nyansettelser er godt i gang med et generasjonsskifte.

Denne måneden ble en helt ny hjemmeside lansert, med bedre kundeportal der de hele tida skal prøve å imøtekomme brukernes ønsker for funksjoner, heter det i pressemeldingen.

Målet er å levere ei hjemmeside som over tid skal vokse og bli bransjeledende i Norge, innenfor Ditech AS sitt segment.

Satser på vekst i åra framover

Re-bedriften, lokalisert på Linnestad næringsområde, er en av Norges ledende bedrifter innen leveranser av forskjellige filter og filtrerings-løsninger.

De kan levere filter til det aller meste, men hovedsakelig til vei og anlegg, industri-, marine, oppdrettsnæringen og offshore.

STOR PÅ FILTER: Øyvind plassert mellom sine installerte filtre ombord på RoServer i 2017. Foto: Privat.

Ditech forventer å omsette for 40 millioner i 2020, og har et mål om en spennende utvikling og vekst i åra framover.

Befester sin posisjon som markedsleder

I ei vanskelig korona-tid for mange, har Ditech AS inngått en rammeavtale med den maritime innkjøpsorganisasjonen Incentra fra og med august i år.

Incentra forhandler, inngår og administrerer rammeavtaler for cirka 950 skip og oljeinstallasjoner. Avtalen har varighet på tre år, med opsjon på ett år til, og omfatter leveranse av alle typer forbruksfilter.

Etter å ha inngått denne rammeavtalen, befester Ditech sin posisjon som markedsleder av forbruksfilter til det maritime markedet, heter det i pressemeldingen.

31 år lang historie

Hvis du vil lese mer om Ditech AS og deres 13 ansatte her i Re, så skreiv ReAvisa en sak fra 30-årsjubileet i fjor i fjorårets april-avis:

Fra avisarkivet: Last ned ReAvisa på papir april 2019 – gratis.

GRUNDEREN: Øyvind Sivertsen (65) starta opp Ditech sammen med Inger Bergsund og Ernst Roger Halvorsen for 31 år siden. Grundereventyret starta opp i en garasje, og har nå endt opp i store, flotte og moderne lokaler på Linnestad næringsområde. Nå gir Øyvind seg som daglig leder, men henger med videre med sin kompetanse som selger og teknisk rådgiver. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Les også: Øyvind og gjengen feirer tredve år med filter.

Les mer om lokalt næringsliv.