Fotballpøbb i går – i kveld blir det lokal Re-kviss her

GOD STEMNING: Bra med folk, allerede fra første forsøk. Restaurant-sjef Monica Larsen får god hjelp til å dra i gang noe ekstra i lokalene, som sørger for mer liv og røre på Revetal, også utover kveldene. Foto: Stian Ormestad.

Hva med en skjerm med fotball?, grubla Restauranten-sjef Monica Larsen, og lufta ideen for fotballgærne Anders-Gustav Holt. Og sånn ble det. Og sånn blir det hver kveld framover.

Les også: – Om vi skal bytte navn på Re-torvet? Det skjer ikke!

Hver dag, når Restauranten stenger klokka 18.00, blir spisestedet forvandla til sportspøbb med storskjermer, pøbbmat og godt drikke. Fra og med denne uka.

NYHET: Sportsbar på Revetal, hver kveld hele uka fra klokka 18.00. Foto: Stian Ormestad.

Det vil bli en egen drift av dette konseptet framover, enn så lenge er det en kjent lokal kremmer som står bak: Anders-Gustav Holt.

Sport på seks storskjermer

Anders-Gustav, eller det vil si dattera som nå er butikksjef, driver allerede landets største Sport 1-butikk, med konseptet Ditt klubbhus. Fra før av dreiv han Ditt kontor.

Fra og med nyttår ble han en del av det nye styret for Restauranten, samtidig som Monica Larsen tok over som Restaurant-sjef.

– Dette blir en ny bransje for Ditt-familien, sier en stolt pøbbdriver til ReAvisa. Han starter det opp på skikkelig vis, og holder åpent hvem som skal drive det videre. – Det får tida vise!

Konseptet er enkelt – og etterspurt, det viser oppmøte de to første kveldene: Direktesendt sport på seks storskjermer, egen pøbbmeny med mat og drikke, og hver fredag blir det kviss fra klokka 20.00.

VERTSKAPET: Anders-Gustav holder koken sjøl, og har også hyra inn hjelpere for anledningen. Ann Kristin jobber egentlig i sportsbutikken, men tar også vakter bak bardisken i sportspøbben. Foto: Stian Ormestad.

Hellokal kvisskveld

Her holdes det oppe til klokka 23.00 hver kveld, hele uka lang. Gjerne lenger hvis det er god stemning og spenning på skjermene.

Første kvisskveld blir i kveld fredag 3. juli, og da med hellokalt hovedtema som seg hør og bør: Ramnes, Våle og Re.

Uoffisiell åpning var 1. juli, og det kunne ikke passa bedre – nå som fotballen er i gang igjen. Allerede dagen etter var det storkamper i kø, og så å si stinn brakke med korona-avstand i lokalet.

– Det blir tett i tett med god fotball framover, sier en strålende fornøyd Anders-Gustav til ReAvisa. – Og vi vil vise all slags sport, ikke bare fotball, så det er bare å følge med framover.

– Her kommer det til å skje noe hver kveld, hele uka!

NYTT – OGSÅ UTE: Uteserveringa er blitt ramma inn med blomsterkasser og oppgradert denne sommeren. Foto: Stian Ormestad.

Les også: Restaurant-Roger gir stafettpinnen videre til Monica.

Velsmakende redningsaksjon på Restauranten: – Vi håper det kan inspirere flere til å gjøre det samme!

Les flere saker om lokalt næringsliv i Re i ReAvisa-arkivet.

, ,