Korona-kompensasjon til Re: – Dette betyr mye!

Ramnes håndball og de to samarbeidende Slottsfjellcup-klubbene får 1,85 millioner kroner i korona-kompensasjon. Også Re FK, Fon ungdomslag og Kulturhuset Elverhøy får støtte.

Les også: – Vi holder koken, også i disse korona-tider.

Slottsfjellcup har fått innvilga korona-kompensasjon fra Lotteritilsynet, etter at de måtte avlyse årets arrangement på grunn av korona-krisa:

HÅNDBALLGLEDE: Ramnes IF risikerte å komme i ei økonomisk knipe som kunne gå utover det sportslige tilbudet til små og store i Re. Krisepakka fra Lotteritilsynet sørger for at alt kan fortsette som normalt i ei unormal tid, hvert fall økonomisk sett. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Hele 1,85 millioner kroner er blitt innvilga, akkurat som det ble søkt om.

Vurderte allerede tiltak

Det sier seg sjøl at dersom utgiftene ikke hadde blitt dekt, ville det gjort et sørgelig innhogg i økonomien til de lokale håndballklubbene Ramnes, Sem og Teie.

– Vi i styret var allerede i gang å vurdere tiltak i forhold til budsjett, forteller sekretær Silje Eggum på vegne av Ramnes IFs håndballgruppe:

Det var en letta og glad styreleder Ingrid Hallenstvedt som kunne formidle til resten av styret at svaret på søknaden hadde gått veien.

Betyr mye for Ramnes-håndballen

– Gladmeldingen gjør at vi økonomisk kommer i havn på budsjett. Dette betyr mye for oss som klubb og gir oss muligheter til å drive videre som planlagt.

Slottsfjellcup får det klart største beløpet av alle mottakere i hele Vestfold. Også Re FK, Fon ungdomslag og Kulturhuset Elverhøy får tildelt støtte her i Re, henholdsvis 63.000, 27.500 og 60.000 kroner.

Korona-støtte gjelder frivillige aktører som har avlyst, stengt eller utsatt arrangement i perioden 5. mars til og med 30. april.

Her kan du lese alt om korona-krisa i Re.

Les mer om sport i Re.

, ,