En swingtime som kommer til å “bublé” over

VOKALISTDUO: Stephan Heidenstrøm, opprinnelig fra Fossan, skal både være konferansier og synge, sammen med Lena Grøtterud. Foto: Pressemelding.

Til helga er det duket for årets førjulskonsert med det lokale Storbandet Fokus. Kvelden blir viet sanger fra den kanadiske storbandvokalisten og entertaineren Michael Bublé.

Dette kunne du lese først i papiravisa, november 2019.

Det blir igjen full trøkk og svingende virkelighetsflukt i årets SwingTime-konsert med Storbandet Fokus.

Den røde tråden i år vies låter fra den kanadiske storbandvokalisten, «neo-crooneren» og entertaineren Michael Bublé, som for øvrig gjester Oslo på sin verdensturné i disse tider.

FAST VOKALIST: Lena Grøtterud i Storbandet Fokus. Foto: Pressemelding.

Det forteller Trygve Sivertsen på vegne av det lokale storbandet, som øver hver onsdag kveld på Re VGS.

Supersterk vokalistduo

– Våre fremragende jazzvokalister Lena Grøtterud og Stephan Heidenstrøm veit å tolke Bublé med sine emosjonelle framførelser, forteller Trygve til ReAvisa.

Sistnevnte imponerte sist på Minnehyllesten for John Pedersen på Elverhøy.

Stephan er en allsidig artist som har skapt glede rundt om det ganske land siden starten av 2000-tallet.

Lena Grøtterud er en velrenommet jazzsanger fra Vikersund og en samarbeidspartner for Storbandet Fokus gjennom flere store og små arrangementer.

SHOWMAN: Stephan Heidenstrøm er ingen ukjent figur i det lokale kulturlivet. Til helga er han både konferansier og sanger. Foto: Pressemelding.

«Feelin’ Good-opplevelse»

– Godt krydra med annet kjent og kjært storbandstoff, noe å leske seg på og enkelt å bite i, blir det også denne kvelden.

– Så hva med en søndagsmiddag på byen som avsluttes med selve rosinen i pølsa: En svingende storbandkonsert på Støperiet Scene?, inviterer Trygve på vegne av storbandet.

Stephan Heidenstrøm vil, som kombinert sanger og konferansier, binde det hele sammen til en uforglemmelig «Feelin’ Good-opplevelse» for oss alle, lover Trygve:

– Storbandet Fokus ønsker velkommen til Støperiet Scene i Tønsberg søndag 17. november med konsertstart klokka 19.00.

Les mer om Storbandet Fokus i ReAvisa-arkivet.

SOMMERENS HØYDEPUNKT: I sommer spilte Storbandet Fokus i Foynhagen i Tønsberg, med sjølvaste Trine Rein som gjestevokalist. Foto: Stian Ormestad.

MINNEHYLLEST: Stephan Heidenstrøm imponerte sist her hjemme i Re med en fantastisk låt og framføring under minnehyllest for John Pedersen på Elverhøy. Foto: Stian Ormestad.

Dette kunne du lese først i papiravisa, november 2019.

Les mer om kultur i Re.