Denne gjengen øver til Nyttårskonsert på Elverhøy

LOKALE TALENTER: Nyttårskonserten har blitt en fin nyttårstradisjon i Re. Dette blir det sjette året på rad. Og dette er noen av de lokale talentene du får se på scenen. Foto: Privat.

Søndag 12. januar braker det løs igjen med Nyttårskonsert på Kulturhuset Elverhøy. Det er bare å sette av datoen, først som sist.

Dette kunne du lese først i papiravisa, november 2019.

Det er mye spent Re-ungdom som finpusser på framføringen sin framover. Nyttårskonsertene på Elverhøy er blitt en fantastisk fin nyttårstradisjon.

Store opplevelser i vente

Dette blir det sjette året på rad, og i år som i fjor er det bare den yngre garde som slippes til på scenen – barn, ungdommer og unge voksne.

Tradisjonen tro får de vise fram sine kulturelle kunstner foran et fullsatt kulturhus.

– Dette blir en stor opplevelse!, sier en entusiastisk Frank Wedde på vegne av Kulturhuset Elverhøy.

Nyoppussa Elverhøy

Med mellom tredve og førti talentfulle barn og unge fra Re på scenen i løpet av kvelden, ligger det an til å bli en ny fantastisk festaften.

Her blir det sang, dans, spill, soloartister og band i skjønn forening. Kapellmester er som vanlig Truls Gran, og konferansierer blir Knut Høydal og Frank Wedde.

– Vi gleder oss også til å vise fram et Elverhøy med nyoppusset kjøkken og lillesal.

Åpent for alle

– Ta med familie og venner, og få en uforglemmelig kveld sammen med oss!, inviterer Frank og resten av Elverhøy-gjengen.

Billetter kommer i salg før jul.

Les mer om Nyttårskonsertene på Elverhøy i ReAvisa-arkivet.

Les mer om Kulturhuset Elverhøy i ReAvisa-arkivet.

VIKTIG ARENA: Mange har tatt sine første skritt ut på en scene på Elverhøy. Bildet er fra en av de tidligere Nyttårskonsertene på Kulturhuset Elverhøy i Ramnes. Foto: Stian Ormestad.

Dette kunne du lese først i papiravisa, november 2019.

Les mer om kultur i Re.

,