Siste frist for å foreslå Årets idrettsnavn i Re!

FJORÅRETS KANDIDATER: Det er alltid en nervepirrende avstemning på nettavisa ReAvisa.no så snart kandidatene er presentert i papiravisa. Dette var kandidatene ifjor – hvem blir det i år? Foto: Stian Ormestad.

Utøvere, trenere, ildsjeler og viktige støttespillere i det yrende idrettsmiljøet i Re kan nomineres. Siste frist for forslag er 1. november.

Send inn ditt forslag til Stian@ReAvisa.no innen 1. november 2019.

Husk å forklare hvorfor du mener akkurat denne kandidaten fortjener heder og ære – denne begrunnelsen vil utgjøre presentasjonen av kandidaten i avstemningen på ReAvisa.no.

Yrende idrettsmiljø i Re

Takhøyden er stor, det må ikke bare foreslås elite-, men også breddeutøvere. Like viktig som sportslige prestasjoner er lagånd og patriotisme. I så måte er det åpent for å nominere organisatorer i det lokale idrettslivet.

Begrunnede forslag presenteres i novemberavisa, og så blir det avstemning på nettavisa ReAvisa.no fram til 17. november.

Årets idrettsnavn i Re 2019 vinner heder og ære, og vil bli presentert i desember-avisa.

Kort om Årets idrettsnavn:

Dette blir det sjuende året med kåringen Årets idrettsnavn i regi av ReAvisa. Våre lesere kan både foreslå kandidater og stemme fram sine favoritter.

Tidligere vinnere av Årets idrettsnavn i Re:

  • Torjus Sleen, sykling
  • Jeanette Hegg Duestad, skyting
  • Tobias Gran, fotball
  • Iver Knotten, sykling
  • Ellen Kristina Hynne, hestesport
  • Fredrik Ommedal, motorsport

Les mer om Årets idrettsnavn i ReAvisa-arkivet.