Sjekk alt som skjer i Re denne helga

FULL FART PÅ ELVERHØY: Loppegeneral Ingegerd Holt Brattestå har alt klart for et nytt loppemarked på Elverhøy. Foto: Stian Ormestad.

Her er en kjapp oversikt over alt vi har fått tips om – finner du ikke ditt arrangement på lista, så send oss en epost på tips@reavisa.no.

Loppemarked på Elverhøy:

Det blir i år igjen et stort loppemarked på Elverhøy i Ramnes – årets åpningstider er lørdag 21. september fra klokka 10.00 – 16.00 og søndag 22. september klokka 10.00 – 15.00.

I tillegg til haugevis med flotte lopper av alle slag, og det blir selvfølgelig kafeteria. Søndag blir det auksjon klokka 12.00.

Her skal det være alle muligheter til å gjøre en god handel til en pen pris. Alle inntekter går til drift av Vårakoret med cirka 25 sangglade medlemmer.

FAIR PLAY-DAG: IL Ivrig arrangerer som en av to klubber i landet. Foto: Håkon Westby.

Fair play-dag på Bibo:

Det blir korps, foredrag, aktiviteter for alle barn, diskotek, showkamp, kurs, og Re-ordføreren kommer i innspurten av sin gjerning i Re kommune. Og det er bare noen av tinga som skjer denne dagen, forteller leder for IL Ivrigs fotballgruppe Jørgen Reiten om Fair play-dagen lørdag 21. september.

IL Ivrig er en av to klubber i landet som er plukka ut som Fair play-arrangør, blant femti søkere.

Arenaen åpner klokka 11.00, og det blir offisiell åpning klokka 12.00. Dagen avsluttes først klokka 20.00 på lørdagskvelden.

Mer om programmet finner du på plakaten for arrangementet.

Rulleskifestival på Bibo:

Søndag 22. september er det rulleskifestival på Bibo med følgende tidsskjema:

Start bakkesprint klokka 11.00, start individuell start 9 – 12 år cirka klokka 12.30, og start fellesstart 13 år – senior cirka klokka 12.50.

Åpen besøksgård og buseskytterstevne:

BUESKYTTERE: For fjerde året på rad møtes Tunsberg historiske bueskytterlag på Ramnes søndre gård for stevne. Foto: Håkon Westby.

På Ramnes søndre gård har bueskytterne fra Tunsberg historiske bueskytterlag begynt å rigge til standplass og baner, forteller Ingunn Skjeggestad:

– Håper dere har mulighet til å ta turen hit førstkommende lørdag fra klokka 12 – 16. I tillegg til bueskytterstevne «Slaget på Re 2019» har vi åpen besøksgård med hestekjøring, ridning, dyrekos, lavvohygge, gårdsbutikk, brød, kanelsnurrer, med mer.

Det blir også rigga i stand en publikumsbane, hvor alle kan prøve seg som bueskyttere.

Oktoberfest på Restauranten:

Roger og resten av Restauranten-gjengen tjuvstarter oktober:

– Vi kjører på med oktoberfest lørdag 21. september med mat, ølsmaking og Dj Susifrozt.

LOPPEMARKED: Elverhøy bugner over med alle slags lopper. Foto: Stian Ormestad.

Finner du ikke ditt arrangement på lista, så send oss en epost på tips@reavisa.no eller bruk kommentarfeltet på vår Facebook-side.

Sjekk også: Hva er Re for deg?

, ,