I kveld er det quiz på stasjon!

REVETAL: Og det blir quiz på Revetal annenhver torsdag framover.

I kveld torsdag 21. mars er det første quiz-kveld på Revetal gamle stasjon.

QUIZ PÅ STASJON: Annenhver torsdag framover, fra og med torsdag 21. mars. Foto: Privat.

På grunn av et møte er oppstart utsatt til klokka 20.00, de neste quiz-kveldene blir det oppstart klokka 19.00, informerer Patricia Knight:

Variert quiz

– Vi gjør et forsøk på å starte opp quiz – en sosial aktivitet for alle aldre, passer både for kolleger, familier, nabolag, venner, bekjente med mer. Vi vil jo skape et sosialt samlingspunkt her på stasjon!

– Vi har noen påmeldte lag, og det også mulig å bare møte opp og melde seg på ved oppstart. Jeg er usikker på om alle melder seg på på forhånd, eller om noen bare dukker opp. Så derfor er vi veldig spent på oppmøte.

Reingen Arvid Michalsen skal stille spørsmålene. Han har lang erfaring som quizmaster, blant annet siden 2006 på Baracoa Cafe i Asker, seinere Baracoa cafe i Sandvika og på Toget pub i Lier.

Quizmasteren lover å legge vanskelighetsgraden på et komfortabelt nivå, med en variert og god quiz.

Lokale og aktuelle spørsmål

Quiz-kvelden består av to omganger av 25 spørsmål, der det varierer mellom 2- og 5-poeng-spørsmål.

Det vil også være en runde med lokale spørsmål. Quizen starter alltid med noen spørsmål om aktuelle spørsmål i nåtida. Men som alltid er det allmennkunnskapen som teller mest i quiz.

Neste quiz-kveld blir torsdag 4. april, og så videre annenhver torsdag utover vårparten.

Ellers står talentshow med unge reinger på plakaten fredag 29. mars, og en aften med det lokale bandet Wrong Direction lørdag 27. april.

Les mer om møteplasser i Re.

,