– Jeg har aldri vært mer nervøs i hele mitt liv!

KLAR FOR TV: Charlotte Sofie Eliassen (28) fra Fon er første deltaker ut i den nye storsatsingen til TV Norge. Programleder er Anne Rimmen, og Didrik Solli-Tangen er lagkaptein for dommerpanelet. Foto: Privat.

RE/OSLO: I kveld ser du denne Re-jenta på TV: – Helt sjukt nervepirrende, forteller Charlotte Sofie Eliassen.

TV Norges nye storsatsing «All together now» har premiere i kveld, tirsdag 8. januar.

Og aller først ut er Charlotte Sofie Eliassen (28) fra Fon, en sangfugl som har flaksa rundt i det lokale kulturlivet gjennom oppveksten i Re – langt ifra en ukjent gullstrupe for oss reinger.

– Har aldri vært mer nervøs i hele mitt liv!

GREASE: Fra en konsert med Storbandet Fokus på Våle samfunnshus for åtte år siden. Fra venstre Line Knudsen, Katrine Hallenstvedt Lid, Charlotte Sofie Eliassen og Hanne Beck. Foto: Håkon Westby.

– Det er kjempegøy å være med på, men helt sjukt nervepirrende!, forteller Charlotte til ReAvisa:

– Jeg har aldri vært mer nervøs i hele mitt liv, tror jeg. Så når jeg ser tilbake på det er det hele litt tåkete, faktisk. Men jeg er ganske så stolt over at jeg har gjennomført noe sånt no’ egentlig. Det skal bli utrolig spennende å se på TV i kveld!

– La du opp til en spesiell «vinnertaktikk», utover å by på din fantastiske sangstemme?

– Det var nok ingen spesiell taktikk, egentlig. Det aller viktigste er å ikke tenke for mye, bare være seg sjæl, formidle på en god måte som når fram til flere, og få fram at det du gjør betyr mye for deg – og at du bare vil gjøre ditt beste. Og ikke minst – kose seg!

ARTIST: Charlotte Sofie Eliassen (28) fra Krakken i Fon lever allerede av å synge. Foto: Privat.

Lever av å synge

Etter tre års kulturutdanning på Bårdar har Charlotte levd av å synge hele sitt voksne liv. Både på events for firmaer og lystige lag, og på tre forskjellige cruisebåter, seinest nå på Color Fantasy med premiere på nytt show 22 – 23. januar.

Samtidig som det prentes på de siste detaljene for nytt cruiseshow, har Charlotte nerver for TV-debuten. Programmet går ut på å imponere et panel med hele hundre dommere, bestående av bransjefolk i forskjellige sjangre – artister, produsenter, dirigenter, låtskrivere, med mer.

Re-jenta har allerede kommet gjennom et trangt nåløye, som en av 64 deltakere som er plukka ut til å synge på TV.

Fersk huseier på Krakken

Det blir åtte vanlige program med åtte deltakere/duoer/trioer i hver gang. Fra hvert program går to videre til finalen, med totalt seksten deltakere. I alle de vanlige programmene må de to som får nest og tredje best poengsum opp i en duell.

PENDLERLIVET: Charlotte har også vært med på teateroppsetninger i Oslo, og pendlet da til og fra Fon med Timeekspressen. Foto: Stian Ormestad.

I finalen skal de tre som får høyest poengsum i duell med en helt ny sang. Vinneren får 250.000 kroner.

Og sjøl om førstepremiepotten kunne komme godt med som fersk huseier på Krakken i Fon sammen med samboer Simen Holtung, er det ikke penga som først og fremst er i fokus:

– Dette er en utrolig fin mulighet til å vise hva jeg kan! Og jeg føler meg så utrolig heldig som har fått den muligheten! Uansett hvordan det går, håper jeg jo at dette kan føre til mer synging og mer jobb som artist.

– Skikkelig feelgood!

Programmet «All together now» går hver tirsdagskveld klokka 20.30 på TV Norge. Det kan også ses gratis på Dplay etter at det er vist på TV.

– Det er et nytt og litt annerledes sangprogram enn hva folk kanskje har sett før. Skikkelig feelgood!, forteller Charlotte til ReAvisa. – Det blir god stemning med mye flott musikk og mange talentfulle folk.

Programleder er Anne Rimmen, og Didrik Solli-Tangen er lagkaptein for det enorme dommerpanelet.

ARTIST: Et bilde av cruisebåt-entertainerne for noen år siden. Charlotte fremst til høyre på bildet. Foto: Privat.

Les mer om folk i Re.

Les mer om kultur i Re.

, ,