I kveld blir det åpning av hallen og tenning av ormen

OFFISIELL ÅPNING: Hele bygda er invitert når Revetalhallen blir offisielt åpnet torsdag 27. september 2018. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Bli med på offisiell åpning av Revetalhallen, og se når lyset tennes i middelalderormen Våge for aller første gang.

Revetalhallen sto ferdig til skolestart i august. Den er allerede tatt i bruk av både skolen og idretten. Og allerede i juni tjuvstarta avgangselevene med å bruke hallen til avslutningsseremoni for forrige skoleår.

Men først i kveld, torsdag 27. september 2018, er det offisiell åpning av hallen.

UTSMYKKING: Middelalderormen Våge skal tennes i kveld. Foto: Stian Ormestad.

Hele bygda er invitert!

Programmet lyder som følger, med start klokka 18.00:

Ordfører Thorvald Hillestad ønsker velkommen, før idretten i Re viser seg fram med forskjellige aktiviteter, det blir musikkinnslag ved Revetal ungdomsskole-elever, og så blir det servert kake, kaffe og saft.

Da blir det også en mulighet for omvisning i den flotte, nye hallen.

– Hele bygda er invitert, forteller Unni Bu, kommunalsjef i Re og leder av byggekomiteen.

INVITERER: Re-ordfører Thorvald Hillestad, rådmann Trond Wifstad og kommunalsjef og leder av byggekomiteen Unni Bu. Foto: Stian Ormestad.

Også til seansen ute, etter at mørket har falt på:

Tenning av middelalderormen

Cirka klokka 20.15 er det samling utenfor hallen. På vestveggen av Revetalhallen er det montert en middelalderorm som skal lyssettes for første gang i kveld.

Først blir det et intervju med kunstneren bak verket, Stig Skjelvik, deretter tennes ormen til flott musikk.

Middelalderormen Våge er en norrønt inspirerert lysskulptur. Det er en tredve meter lang digitalt lyssatt skulptur, utført i tjæret takspon av malmufuru, slik vi kjenner det fra våre stavkirker.

Tidenes første Ridder av Re, Henning Larsen fra Revetal, er konferansier. Bak invitasjonen står Re-ordfører Thorvald Hillestad, rådmann Trond Wifstad og kommunalsjef og leder av byggekomiteen Unni Bu.

Les også: Smarte energiløsninger for ny ungdomsskole og idrettshall.

Her ringer det inn på nye Revetal ungdomsskole for aller første gang.

, , , , , ,