Nesten 7.000 besøkte Vivestad i varierende vær

GÅRDSPRODUKTER: Ferske varer fra Vestfold gikk unna på markedet. Foto: Håkon Westby.

VIVESTAD: Dugnadsfolket i Vivestad oppsummerer ei markedshelg med varierende vær, men en javn strøm med folk. Totalt kom det et sted mellom 6.500 og 7.000, anslås det.

Les også: Folksomt i Vivestad – tross gråvær og enkelte regnskurer.

Årets marked er over, og det ble ei flott helg, melder Vivestad høstmarked på sin Facebook-side:

LEDER MARKEDSSTYRET: Vidar Vallumrød. Foto: Stian Ormestad.

Ny besøksrekord på søndag

Lørdagen var preget av overskyet vær og regnbyger, men ganske bra publikumstilstrømming likevel. Søndagen hadde tilnærmet perfekt markedsvær, med lettskyet og cirka tjue grader. Denne dagen ble det ny rekord for markedet, aldri har vi hatt så mye folk innom i løpet av en dag.

Parkeringsarealene måtte utvides flere ganger, og det var til tider lang kø for å komme inn på parkeringsplassene.

Lørdag underholdt Vestfold ukuleleklubb, og den glade gjengen varma tilskuerne i gråværet. Søndag stifta vi bekjentskap men en ung mann fra Re, Otto junior. Han spilte og sang, og mange lot seg imponere av 12-åringen. Dette er en kar som vi tror vi vil høre mye om i tida framover!

Underholdningen ble så avsluttet med konsert med Ila Auto, og de leverte som vanlig et sett med musikk, humor og aktiv underholdning for sitt publikum.

Fornøyd, gråværet på lørdagen tatt i betraktning

– Vi regner med at et sted mellom 6.500 og 7.000 mennesker besøkte markedet i løpet av helgen, noe som vi er meget godt fornøyd med, gråværet på lørdagen tatt i betraktning, melder dugnadsfolket i Vivestad.

– Vi takker publikum, utstillere, dugnadsfolk og samarbeidspartnere for i år, og ønsker velkommen igjen!

NORSKE GARDSBRUK: Mariam Ryan fra Minnesota, USA, har aner på gårder omtalt i Norske gardsbruk-serien. Vi ser også Hege Engerland Sommerstad fra Sande og Lene Engerland Sommerstad fra Drammen, og i bakgrunnen Lars Jørgen Ormestad og Svein Knut Granum fra forlaget bak bokserien. Foto: Håkon Westby.

Les også: Små og store gleder seg til Vivestad høstmarked 2018!

,