– Det er hele virksomheten og alle ansatte som får denne prisen, og det er vi alle stolte over!

PRISER PÅ PRISER: Næringslivet i Re utmerker seg gang på gang. Denne gang er det Gran VVS som får heder og ære av kjeden de er en del av. Bildet er fra da bedriften ble Miljøfyrtårn-sertifisert for ett par år siden. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Enda en gjev pris til en Re-bedrift: Gran VVS er blitt årets Comfortør i den landsdekkende Comfort-kjeden.

Comfort Revetal, Gran VVS AS, er kåret til «Årets Comfortør». Hedersprisen har blitt delt ut siden 1987, melder Comfort-kjeden i en pressemelding.

Byr på seg sjøl, og deler suksesshistorier

Prisen henger svært høyt og deles ut til den bedriften som utpeker seg på viktige områder i kjeden:

Bedriften skal være lojal mot kjedens beslutninger når det gjelder valg av sortiment og leverandører. I tillegg vurderes totalinntrykket med hensyn til butikkmiljø, deltagelse på fellesarrangementer, økonomi og drift.

– En kjede blir aldri bedre enn det de enkelte medlemmene bidrar med, sier administrerende direktør i Comfort-kjeden, Vidar Skoglund.

– Comfort Revetal er en bedrift som byr på seg sjøl, og som deler suksesshistorier. De er dyktige på å framelske kolleger og kontakt og erfaringsutveksling med andre. De har stilt opp på alle fellesarrangementer i kjeden i alle år, med unntak av kun ett eneste ett arrangement!

ÅRETS COMFORTØR: Georg Gran og Bergljot Woll får prisen overrakt, her sammen med sønnen Kim Gran. Pressefoto.

– De er i tillegg veldig vekstorientert og har hatt kraftig omsetningsvekst de siste årene, oppsummerer administrerende direktør den omfattende begrunnelsen for prisen.

Feirer 35-års jubileum i år

Gran VVS Comfort Revetal har vært en del av kjeden i 18 år. Firmaet drives av ekteparet Bergljot Woll og Georg Gran. De hadde akkurat kommet hjem fra bedriftstur i Gdansk med 40 ansatte med partnere da de fikk gladnyheten.

– Vi var i Gdansk for å feire firmaets 35-års jubileum. Det er spesielt moro å få prisen i år i og med at vi har jubileum i år. Å investere i arbeidsmiljø og felleskap betyr mye for oss. Det er fint å oppfylle kriteriene som er satt for prisen, det betyr mye for fellesskapet.

– Det er hele virksomheten og alle ansatte som får denne prisen, og det er vi alle stolte over, forteller Bergljot.

Mål om å nå hundre millioner i omsetning

Bergljot og Georg har store ambisjoner for framtida. De har et mål om å nå hundre millioner i omsetning og med det bli et av de ledende firmaene i bransjen her i Vestfold.

– Det målet skal vi klare å nå i løpet av få år. Vi er involvert i mange spennende prosjekter, blant annet Horten VGS som blir et signalbygg av dimensjoner. Det er et krevende bygg med store tekniske installasjoner.

– Prisen vi nå har mottatt gir oss mer å strekke oss mot. Det går nemlig an å vinne den flere ganger – og det går vi for nå, sier Bergljot.

Gran VVS fylte tredve år for fem år siden. Les mer om det i ReAvisa, oktober 2013.

DRIFTIG EKTEPAR: Bergljot Woll og Georg Gran har bygd opp ett av Vestfolds største rørleggerfirma fra bunnen av. Les mer om Gran VVS Comfort Revetal i ReAvisa, oktober 2013. Foto: Stian Ormestad.

Les mer om næringsliv i Re.