Jubler for en kvart million kroner til Vestfold RC-senter

PRIMUS MOTOR: Eivind Heggem fra Undrumsdal er primus motor for Vestfold RC-senter. Han har planene klare for enda flere utvidelser framover. Pengene fra DNB Sparebankstiftelsen kommer godt med! Foto: Stian Ormestad.

VÅLE: Samme dag som det var ei dobbeltside om Vestfold RC-senter i ReAvisa, fikk klubben en fantastisk julegave på forskudd. Nå kan enda flere utvidelser skyte fart i Europas største RC-senter i Våle.

Det starta med 630 kvadratmeter med radiostyrt moro i toppetasjen over Huseby-senteret. På ett år har senteret vokst til 2.200 kvadratmeter – og enda større skal det bli!, kan du lese i ReAvisa, desember 2017.

Last ned ReAvisa desember 2017 – gratis!

Eivind Heggem fra Undrumsdal er primus motor for Vestfold RC-senter, som flytta fra Sem til Våle for halvannet år siden.

– Vi har gått fra å være Norges minste RC-klubb, til nå å være Europas største etter det vi har finni ut – i areal, forteller Eivind til ReAvisa. Medlemstallet er også doblet etter at de flytta til Re.

Her finnes radiostyrt moro av mange slag, og mer skal det bli. Når alle planer er realisert, vil senteret være på nesten 4.000 kvadratmeter totalt.

Får 250.000 kroner fra DNB Sparebankstiftelsen

Senteret blir finansiert gjennom bruken, for her er det stor aktivitet og åpen kiosk. Eivind beskriver Huseby som verdens snilleste husvert.

I tillegg er det mange sponsorer som støtter senteret, og torsdag sist uke fikk Eivind en stor julegave på forskudd:

– DNB Sparebankstiftelsen gir 250.000 kroner til Vestfold RC-senter. Må si jeg ble både rørt til tårer og ikke minst veldig veldig glad på alles vegne!

GOD PLASS: Snart er det radiostyrt moro på nesten 4.000 kvadratmeter her på Husebyfabrikken. En grei husvert i Huseby og mange gode lokale sponsorer gjør det mulig, sammen med stor aktivitet på senteret. Foto: Stian Ormestad.

Finale i Vestfoldmesterskapet denne helga

Er du nysgjerrig på hva som rører seg på Husebyfabrikken, er det bare å stikke oppom. Vestfold RC-senter holder åpent tirsdag og torsdag fra klokka 16.00 til 21.00, og lørdag og søndag fra klokka 12.00 til 18.00.

Denne helga søndag 10. desember arrangeres det to løp her – det er både finale i Vestfoldmesterskapet i drifting og 2. runde i crawling.

Les også: Full fart i gamle fabrikkslokaler på Huseby – og se video:

Les mer om sport i Re.