Mål-Pål banker fortsatt inn mål i dansk Superliga, og Ellen Marie har tatt sjuende seier på rad i Eliteserien!

TALENTER: Pål Alexander Kirkevold (26) og Ellen Marie Folkvord (27) vokste opp sammen i Ramnes, og gikk i samme klasse fra barneskolen. Nå spiller de på elitenivå i hver sin idrett. Fotomontasje: ReAvisa/Hobro IK/Storhamar håndball elite.

RAMNES/HAMAR/DANMARK: I Danmark selges T-skjorter med påskriften «Pål = mål», og på Hamar spår de landslagsplass for Ellen Marie Folkvord.

For ei uke eller to siden skreiv ReAvisa to saker om to Re-talenter som utmerker seg stort – og det har ikke gått noe dårligere med dem siden sist:

«MÅL-PÅL»: Pål Alexander Kirkevold (26). Foto: Håkon Westby.

Pål Alexander Kirkevold (26) ble historisk da han som den første i dansk superliga scora mål i ni kamper på rad. Sist søndag pynta Ramnes-gutten på rekorden med å legge på til ti!

Ellen Marie Folkvord (27) leder Eliteserien i håndball med Storhamar, skreiv ReAvisa tidligere denne måneden. Det var etter fem strake seiere i sesongstarten – nå viser fasiten seier i sju av sju kamper!

Har gått i samme klasse siden barneskolen

Det morsomme oppi alt dette, er at da ReAvisa prata med Ellen Marie forteller hun om oppveksten sammen med Pål. Og det samme andre veien.

De har vokst opp sammen i Ramnes, gått i samme klasse siden barneskolen. Nå gjør begge det strålende i hver sin eliteidrett. Og de heier på hverandre.

BEINTØFF: Ellen Marie Folkvord (27). Foto: Storhamar håndball elite.

I Storhamar konkurrerer Ellen Marie om spilletid med det som regnes som verdens beste strekspiller, Heidi Løke. Hun sier til lokalpressen at Ellen Marie bør være klar for landslaget.

I Danmark har Pål Alexanders lag Hobro IK trykket opp T-skjorter med påskriften «Pål=mål», som selges på kamper og på nettsiden deres.

Les mer: Denne reingen regjerer som målkonge i Danmark

Les mer: Nå leder denne Re-jenta Eliteserien

PÅL=MÅL: T-skjorter til salgs i Danmark. Foto: Hobro IK.

For alle som vil følge Re-talentene, finner du klubbene de spiller for via disse linkene:

Hobro IK – med mulighet for å kjøpe «Pål=mål»-T-skjorter.

Storhamar håndball elite.

Les mer om sport i Re.

,