Hopper i det med ReAvisas åttende Sommermagasin!

LANGEVANN: Hvor langt er egentlig Langevann?, spurte ReAvisa i Sommermagasinet for fem år siden. Svaret er en kilometer langt. På bildet ser vi Revetal-jentene Bianca Knight og Alexsandra Vedvik som hopper i Langevann, sommeren for fem år siden. Foto: Synne Eggum Myrvang.

SOMMERMAGASIN: ReAvisa snekrer et nytt sommermagasin med oversikt over alt som skjer i Re og omegn – og vi tar gjerne i mot tips!

Helt fra 2010 har ReAvisa gitt ut et sommermagasin i juni-måned. Avisa er et oppslagsverk over alt som skjer i Re og omegn i løpet av sommeren, alt fra sommershow, festivaler, Revetaldager, til lokale turmål, flotte utsiktspunkt og badesteder, med mye mer.

HOYS ER TILBAKE – PÅ TAKET: Tom Bøyesen fra Brekkeåsen og hans Hoys-mannskap skal serve tull og tøys på Revetal i sommer. Foto: Stian Ormestad.

Hva skal vi skrive om i årets Sommermagasin? 

Vi har oversikt over det meste, men neppe oversikt over absolutt alt som skjer – derfor jubler for tips nå som vi snekrer det åttende Sommermagasinet i rekken!

Beskriv kort happeningen og legg gjerne ved et bilde eller flere i en epost til Tips@ReAvisa.no. Absolutt siste frist er onsdag 7. juni, men send gjerne over allerede nå så er vi sikret at vi har plass.

En ide vi jobber med er å vise fram det flotte Merkedammen-området i Vivestad. Derfor etterlyser vi reinger som liker å bruke Merkedammen som det flotte rekreasjonsområdet det er.

Ta kontakt med ReAvisa hvis du vil stille opp på en sommersak fra Merkedammen i løpet av denne uka – eller seinest neste uke. Vi takker og bukker i såfall for det.

Kanskje noen veit opphavet til navnet Merkedammen også?

FERIEIDYLL I EGEN KOMMUNE: Ferieparadiset ligger ikke langt unna når du har hytte i egen kommune. Nærmere bestemt sju minutter hjemmefra, fortalte Frode Riis fra Ramnes i Sommermagasinet for tre år siden. På bildet ser vi Alvilde Riis og Madeleine Hanssen Solberg på leit etter kommende blåbærtuer ved hytta på Langevann. Foto: Stian Ormestad.

Sommermagasinet ligger i postkassene, der folk møtes, og til gratis nedlasting på nettavisa ReAvisa.no torsdag 15. juni.

SOMMERSHOW: Mange reinger er aktive i kulturlivet i byene rundt oss – som Katrine Hallenstvedt Lid fra Ramnes som her er med i fjorårets sommershow i Sandefjord. Foto: Stian Ormestad.

Annonsefrist for sommermagasinet er onsdag 7. juni, ta kontakt på Annonse@ReAvisa.no for et godt tilbud!

Her kan du laste ned de tre siste Sommermagasinene:

REAVISAS STORE ISTEST! For fire år siden kom ReAvisa med is til Revetal barnehage – og fikk en ærlig dom over is-utvalget i de lokale butikkene, bensinstasjonene og kioskene. Foto: Stian Ormestad.