Stem på din favoritt: Hvem blir Årets idrettsnavn i Re?

ReAvisa_Re-mila_200_NETT

BREDDE OG ELITE: Fire sterke kandidater, som representerer både elite- og breddeidrett – og støtteapparat, til tittelen Årets idrettsnavn i Re 2016. Foto: Stian Ormestad.

ÅRETS IDRETTSNAVN I RE 2016: Fire sterke kandidater er foreslått av ReAvisa-leserne. Stem på din favoritt til tittelen Årets idrettsnavn i Re 2016!Hvem bør bli Årets idrettsnavn i Re 2016?

Vis resultater

Loading ... Loading ...

 

I ReAvisa november 2016 ble alle kandidatene offentliggjort. Last ned papiravisa her.

Slik reagerte de nominerte på å bli foreslått til Årets idrettsnavn i Re 2016:
– Veldig hyggelig å bli nominert, men ikke stem på meg!

Vanskelig å velge? Over kan du stemme på to av dine favoritter – og stillingen 20. november 2016 avgjør hvem ReAvisa presenterer som Årets idrettsnavn i Re 2016.

Dette er sakset fra ReAvisa-lesernes forslag:

100916_roserittet_020_knotten

STORT SYKKELTALENT: Iver Johan Knotten (17) fra Bjune imponerer stort på sykkelsetet som junior. Her fotografert på hjemmebane i år i Roserittet gjennom Re. Foto: Stian Ormestad.

  • Iver Johan Knotten (17), Bjune – sykkel
    “Iver Johan Knotten er helt i norgestoppen i juniorklassen i sykkelsporten. Han er norgesmester og har stort sett vunnet alle temporitt i Norge. Han har vunnet store internasjonale ritt i Europa, og tok bronse i Europamesterskapet. Han kjempa også i toppen i VM i Dubai, tross varmen som vi nordmenn ikke er vant til. Her ble det en fantastisk 6. plass blant verdens beste juniorryttere. Iver er etter min mening en av de største idrettstalenter, uansett hvilken gren”.
ReAvisa_Re-mila_322_NETT

RE-MILA-GENERALEN: Erling Schjetne (49) fra Ramnes dro i gang Re-mila, som i år ble arrangert for tredje året på rad. Foto: Synne Eggum Myrvang.

  • Erling Schjetne (49), Ramnes – Re-mila
    “Erling Schjetne er grunnlegger og arrangør av Re-mila, som er retta mot alle i Re og omegn, hvor hovedmålet er å skape aktivitet og idrettsglede for store og små. I tillegg er han initiativtaker til Løpegruppa i Re, som samles hver søndag klokka 08.00 hele året, der minst 70 – 80 forskjellige personer har vært til og fra de to åra den har eksistert”.
kurt-og-olaf

STØTTESPILLERE FOR A-LAGET: Kurt Schjølberg (51) og Olaf Solberg (29) er uunnværlige støttespillere for Re FKs A-lag. Foto: Re FK.

  • Olaf Solberg (29), Fon – Re FK og Kurt Schjølberg (51), Bergsåsen – Re FK
    “Det blir urettferdig å skille dem, så jeg nominerer både Kurt Schjølberg og Olaf Solberg, som er oppmenn/materialforvaltere/sosial støtte/gledesspredere i A-lagsgruppa. De nomineres for den utrolige innsatsen de gjør for Re FKs A-lag. De legger ned utallige dugnadstimer og stiller opp på omtrent hver eneste kamp og trening, pumper baller, rydder garderober, skjærer frukt, trakter kaffe, henger opp drakter, fyller flasker, skriver dommerkort og mye annet. I tillegg kommer de med nøkkel til ballrommet på kort varsel dersom noen vil trene utenom oppsatt treningstid. Alt for at gutta på banen skal kunne konsentrere oss om det som skjer der. Det er så enormt viktig for oss å ha de rundt oss, og de får ikke rosen de fortjener, selv om alle setter pris på det de gjør”.

Vinneren av Årets idrettsnavn i Re 2016 vinner heder og ære, og vil bli presentert i desember-avisa.

Tidligere vinnere er skyttertalentet Jeanette Hegg Duestad fra Fon, sykkeltalentet Torjus Sleen fra Fon og fotballtalentet Tobias Gran fra Ramnes.