Klare for å servere kraftig kost på Restauranten

REVETAL: Den lokale humortrioen «Sønner av mødre» skal toppe tre år med suksess på Restauranten med sin fjerde julebordsesong. Da må det trenes, bøyes og tøyes.

Med undrumsdølingen Harald Bjerkesti Løken i spissen går “Sønner av mødre” på scenen på Restauranten, med premiere lørdag 19. november.

Trioen består foruten Harald Bjerkesti Løken (33) av Andre Klausen (30) fra Høyjord og Tommy Anderson (39) fra Stokke.

– Nå gjør vi unna siste innspurt, og det er som alltid veldig hektisk. Vi har i år et par nye elementer som vi gleder oss veldig til å vise fram, forteller de til ReAvisa.

011116_sonner_av_modre_kraftig_kost_1

TRENER PÅ TRENINGSSTUDIO: Fra venstre koreograf Dorina Eldhøy-Iversen, Harald Bjerkesti Løken, Andre Klausen og Tommy Anderson. Foto: Stian Ormestad.

ReAvisa var med da trioen for første gang ble koreografert i dans. Det skjedde med proff koreograf Dorina Eldhøy-Iversen på et treningsstudio i Sandefjord.

– Meg på treningssenter er som ei ku på travbanen, forteller Tommy i videosnutten øverst i denne saken. Der kan du se «fjærlette steg», som Andre kaller det, og andre elegante trinn.

– Vi har i år, som tidligere, skrivi alle nummer sjøl. Og vi håper folk har lyst til å se showet vårt også i år. Det blir mange nye karaktertyper, og et par gjensyn.

– Lyd blir gjort på en helt annen måte i år. Vi har med lyd- og studioteknikker Terje Stangeland fra Revetal på laget. Sammen med Terje har vi vært i studio og spilt inn bakgrunnsmusikk på en mye proffere måte i år.

– Men vi skal synge live altså, lover Harald.

Sønner av mødres kraftige kost spilles fredager og lørdager fram mot jul. Første forestilling er lørdag 19. november, og siste sjanse er lørdag 17. desember.

Roger Noren på Restauranten forteller at noen kvelder allerede er utsolgt, og at folk bør bestille kjapt for å være sikra plass. Dette ser ut til å bli nok en bra julebordsesong på Restauranten på Revetal.

011116_sonner_av_modre_kraftig_kost_4

«FJÆRLETTE STEG»: Humortrioen i sving på treningssenter, med «fjærlette steg» som Andre Klausen sier det. Foto: Stian Ormestad.

, ,