Re minifestival 2016: Stor stemning på liten festival!

060816_RE_MINIFESTIVAL_2

BROKEBACK IS BACK: Det lokale partybandet Brokback mountain countryband feirer 10-årsjubileum med konsert på Re minifestival. I den anledning hadde de skrivi en jubileumssang. Foto: Stian Ormestad.

REVETAL: Re minifestival samla 500 mennesker over to dager, i tillegg til familieunderholdning med Dragen Per og show med unge talenter på dagtid.

Et tett program for barn, ungdom og voksne for Re minifestival 5- 6. august 2016. Nytt av året var underholdning på Re-torvet på dagtid, for hele familien.

På kveldstid kom til sammen 500 festivalgjengere på den lille festivalen på Revetal, med 150 billetter solgt fredag og 350 billetter lørdag.

Det er et godt stykke unna rekorden med det dobbelte billettsalget. Restauranten-sjef Roger Noren er likevel godt fornøyd:

– Kjempebra band hele helga og utrolig mye fornøyde gjester, oppsummerer han til ReAvisa – som fikk det samme inntrykket: Stor stemning på en liten festival.

– Fredag er desverre en vanskelig dag, og værvarselet var ikke av det beste slaget før helga. Lørdagskvelden ble likevel bra, med varmt og fint vær og god oppslutning.

Et veldig ustabilt vær på dagtid lørdag kan ha ødelagt noe for oppslutningen om familie- og ungdomsarrangementet på dagtid.

– Men alt i alt en flott helg, forteller Restauranten-sjef Roger Noren.

060816_RE_MINIFESTIVAL_3

TRØKKER TE: Harald Løken fra Undrumsdal er frontfigur i partybandet Brokeback mountain countryband. Foto: Stian Ormestad.

060816_RE_MINIFESTIVAL_6

TRAKTERER TANGENTER: Atle Sogn fra Revetal er ny, lokal tangentmann i det norsk/svenske bandet Kickback Circus. Foto: Stian Ormestad.

060816_RE_MINIFESTIVAL_7

MULTITASKING: Bernt Sørby fra Våle spiller bass og andre elektriske dupeditter i det norsk/svenske bandet Kickback Circus. Foto: Stian Ormestad.

060816_RE_MINIFESTIVAL_4

SISTE BAND UT: Thomas Stange fra Fon er ny gitarmann i Brokeback mountain countryband. Foto: Stian Ormestad.

060816_RE_MINIFESTIVAL_9

TRIVELIG FESTIVAL: Re minifestival er en fast festivaltradisjon i Re i starten av august. Foto: Stian Ormestad.


 

– ANNONSE –