Kattunge-historien får en lykkelig slutt

REVETAL: I går skreiv ReAvisa om kattungen som ble finni i parkeringshuset på Revetal – i dag kan vi fortelle at kattungen har kommet hjem til sin rette familien igjen.

Kattungen hadde tydeligvis tatt seg en blindpassasjer-tur til Revetal, helt uten at eierene var klar over det.

– Takk for deling på ReAvisa, pluss at folk delte mye så fikk eierne vite om lille pus som var savnet av både kattebror og mor, og nok hadde tatt en blindpassasjer-tur til Revetal fra Hjerpetjønn i går, forteller Hedda Eia Vestad til ReAvisa.

– Via all deling fikk eierne vite om pusen som hadde forsvunnet og de finner tilbake til hverandre i kveld!

Følgende innlegg ble først lagt inn på ReAvisa – oppslagstavla:

“Kattunge funnet i parkeringshuset på Revetal i ettermiddag, rundt klokka 16. Liten rift i øret og noe oljesøl på seg, men ellers i fin form. Fått midlertidig fosterhjem hos oss i Revetal 3, men den vil helt sikkert hjem igjen”.

I løpet av det neste døgnet fikk fosterfamilien som tok godt vare på kattungen telefon fra familien som savna den lille kattungen.

– Så da får kattunge-historien en lykkelig slutt, forteller Hedda på vegne av den snille familien Eia Vestad, som fant kattungen, tok vare på den – og fikk kontakt med familien som savnet den.

kattunge

BLINDPASSASJER: Ingen i familien visste at denne lille krabaten hadde blitt med til Revetal som blindpassasjer. Nå er den tilbake hos sin egen familie etter godt stell hos fosterfamilien Eia Vestad et snaut døgn etter at kattungen ble finni i parkeringshuset på Revetal. Foto: Privat.


 

– ANNONSE –