Følg kveldens kommunestyremøte i Re

LOKALPOLITIKK I RE: Kommunestyret møtes i kveld tirsdag 21. juni fra klokka 16.00.

ReAvisa dekker selvfølgelig møtet, og du kan lese mer om flere av sakene her på nettavisa ReAvisa.no etter hvert. Det er et langt sakskart for møtet som starter tidligere enn normalt.

Kveldens kommunestyremøte kan du følge fra sidelinja i 4. etasje på kommunehuset på Revetal, eller direkte på nett fra møtestart klokka 16.00.

På agendaen står saken “kommunereformen – behandling av ekstern utredning/overordnet analyse – prinsippvedtak om sammenslåing mm” opp til behandling. Blir prinsippvedtaket fatta, får Re norgeshistoriens korteste kommunehistorie.

Ellers på sakskartet står nye Revetal ungdomsskole, brannen på Revetal ungdomsskole, forslag om grensejustering mellom Re og Holmestrand kommuner, skoleskyss – endret vedtak om særlig farlig eller vanskelig skolevei i Re kommune, som ReAvisa skreiv mye om i forrige runde på denne saken for snart sju år siden.

Det skal også diskuteres ordførerens forslag om å droppe eiendomsskatt på næring i Re, med mye mer.

Kveldens kommunestyremøte kan du følge fra sidelinja i 4. etasje på kommunehuset på Revetal, eller direkte på nett. ReAvisa dekker selvfølgelig også møtet, som starter klokka 16.00 i dag tirsdag 21. juni 2016.


 

Her kan du lese mer om temaet kommunesammenslåing

Her finner du flere leserinnlegg om dette og andre tema.

Les også: Hvis det blir kommunesammenslåing, hva da med ReAvisa?