Ingen nettsending i kveld likevel – og kommunalsjefen vil orientere

Svensson

KOMMUNALSJEF: Mette Halvorsen. Foto: Stian Ormestad.

LOKALPOLITIKK I RE: Det blir ingen nettsending fra kveldens politiske møte, og det blir ikke rådmannen i Re som gir orienteringen om brannsikkerheten på ungdomsskolen.

ReAvisa skreiv tidligere i dag om kveldens politiske møte, der brannsikkerheten på Revetal ungdomsskole skal regegjøres for etter brannen for akkurat ei uke siden. Møtet starter klokka 20.00 tirsdag kveld 15. mars, og skulle etter planen overføres direkte på nett.

Rett før klokka 17.00 melder Re kommune at det ikke blir nettoverføring fra dagens møte i Hovedutvalg for drift, eiendom og næring (DEN) likevel.

– Grunnen til at sendingen dessverre ikke kan gjennomføres som planlagt, er at leverandørens servere har blitt flyttet. Administrasjonen hadde i forkant fått beskjed om at dette skulle være ferdig den 14. mars, men på grunn av forsinkelser er systemet ikke oppe enda, står det skrevet på Re kommunes Facebook-side.

– Møtet vil naturligvis være åpent for publikum, men det vil altså ikke være mulig å følge dette på nett-TV. Vi beklager ulempene dette medfører.

I tillegg får ReAvisa en SMS fra rådmann Trond Wifstad om at han ikke kommer til å stå for orienteringen. Det skal kommunalsjef Mette Halvorsen gjøre – «en foreløpig orientering», skriver rådmannen.

Men uansett – ReAvisa dekker møtet.

,