Her åpner Revetal kolonial dørene

REVETAL: Ikke alt er på plass, men: – Da er vi hvert fall i gang!

Den aller mest leste saken på ReAvisa.no sist måned, er saken om Revetal kolonial. Ingen tvil om at dette er et etterlengta tilbud på Revetal, der vi har det aller, aller meste allerede. Nå blir sentrum i Re enda mer komplett.

Den store åpningen var lagt til torsdag 3. mars 2016. Se video i toppen av denne saken!

– Det er ikke sikkert at alt er helt oppe og går enda – men vi er i gang på et eller annet vis fra og med da. Så får alt ramle på plass litt etter hvert. Vareutvalget vil også variere litt etter sesong, fortalte Kristine Mathilde Formo (31) til ReAvisa da vi var innom for ett par uker siden.

I det daglige skal hun drifte butikken alene, og på sikt håper hun på økonomi nok til å ansette hvert fall en butikkmedarbeider.

Les mye mer om Revetal kolonial i denne saken.

030316_REVETAL_KOLONIAL_1

REVETAL KOLONIAL: Kristine Mathilde Formo (31) driver Revetal kolonial. Foto: Stian Ormestad.

,