Velkommen til vår splitter nye nettavis!

ReAvisa_jubileum_001

NY PÅ NETT: Ei ny og moderne nettavis er et stort løft for en liten redaksjon. Her ved seniorfrilanser Håkon Westby, ungdomsfrilanser Synne Eggum Myrvang og redaktør Stian Ormestad. Dette bildet er fra da ReAvisa feira 5 år i 2013. I tillegg har Stine Skoli kommet til som frilanser siden den gang. Arkivfoto.

REVETAL: Du leser nå den nye nettavisa ReAvisa.no. Vi er stolte over det vi kan vise fram.

For ReAvisa-leserne vil den nye nettsida gi en bedre leseopplevelse. Innholdet vil bli mye av det samme, men innpakningen vil bli bedre: Godt lokalt lesestoff vil bli presentert i tekst, bilder og video.

Fortsatt kan papiravisa lastes ned på nettavisa ReAvisa.no – gratis. Utgivelsesplan for det nye året finner du her: Utgivelsesplan for 2016.

Nettavisa ReAvisa.no har 4.000 faste lesere hver uke, men rekorden er rett oppunder 10.000 lesere på en og samme dag. Det er en god dekningsgrad for ei lokalavis med rett over 7.000 innbyggere over 18 år i vårt primære nedslagsfelt, Re kommune.

ReAvisa blir godt lest i landlige strøk, også langt utenfor kommunegrensa – og fylkesgrensa.

For annonsørene betyr ei ny nettavis flere, bedre og mer fleksible annonseløsninger.

I over to år har ReAvisa hatt et luksusproblem med fullbooket annonseplass på nett. Nå åpner det seg en helt ny verden som også kommer annonsørene til gode – også de som har stått tålmodig i kø og venta på en ledig annonseplass på nett.

Send gjerne en epost til ReAvisa for å tegne deg på lista, vi må gjerne avtale et møte på nyåret.

For redaksjonen betyr den nye nettavisa kjappere og enklere publisering, både i tekst, bilder og video.

ReAvisa består av en liten, fleksibel og effektiv redaksjon – og med en ny og moderne publiseringsplattform kan vi utnytte dette enda bedre.

Til glede for alle ReAvisas lesere og annonsører.