Lokal eiendomsmegler tar over salget i Skjeggestadåsen

SkjeggestadasenSKJEGGESTADÅSEN/REVETAL: Etter fem år med megler i Tønsberg, er det mange fordeler med å bytte til lokal megler på Revetal.

Det er fem år siden ReAvisa skrev om Skjeggestadåsen aller første gang. Nyheten om at det skulle komme hundrevis av boliger i skaukanten rett sør for Revetal ble en av de mest leste sakene det året.

Våren for to år siden besøkte vi den første familien som kjøpte tomt i feltet, familien Lian. Da hadde de og åtte andre familier flytta inn så langt. I løpet av 2013 var de første tjue på plass i åsen.

Snart er halvparten av de tjue delfeltene solgt på nyåret 2015. Skjeggestadåsen vokser fortsatt, og dermed vokser også Re – og nå teller vi rundt 9.300 reinger.

Da markedsføringen av Skjeggestadåsen starta i 2010 hadde ikke DnB et lokalt eiendomsmegler-kontor her i Re, og jobben gikk til Tønsberg.

– Siden den gang har DnB etablert et lokalkontor på Revetal, og det er naturlig at de tar jobben videre, forteller Svein Olsen i ReÅsen AS.

Lokalmegleren er Truls Bøhle fra Ramnes, som forteller at han aleine har en markedsandel på rundt halvparten av brukte boliger i Re. Nå får han også ansvaret for tomtesalget i Skjeggestadåsen.

– Nå kan kunden komme innom kontoret på Revetal, og vi svipper opp i åsen for privat visning på sparket, forteller Truls til ReAvisa.