Årsmøte i Re næringsforening har vedtatt sammenslåing med Tønsberg næringsforening

SAMARBEIDER FRAM MOT SAMMENSLÅING: Kåre Solberg, leder i Re næringsforening, og Heidi Skjeggerød, leder for Tønsberg næringsforening – også hun fra Re, her under et felles frokostmøte for de to næringsforeningene på Revetal tidligere i år. Foto: Stian Ormestad.

REINE: Et enstemmig årsmøte vil slå sammen Re næringsforening med Tønsberg næringsforening. 

Tidspunkt for sammenslutningen blir når Tønsberg næringsforening har behandlet saken i sine organer, forteller Kåre Solberg – som blir den siste lederen av Re næringsforening.

– Tønsberg næringsforening vil gjøre sine vedtak i to omganger, og endelig beslutning er ventet å foreligge i mars 2018.

Styret i Re næringsforening anbefaler en sammenslåing av flere grunner:

– Som fullverdige medlemmer vil vi ha adgang til alle møter, kurs og arrangementer som skjer i regi av Tønsberg næringsforening – som også har en ansatt på fulltid og kan betjene medlemmene på en helt annen måte enn når vårt arbeid skjer på frivillig basis.

Dessuten: – Styret i Re næringsforening mener det er viktig at vi som representerer næringslivet samler ressurser og krefter i perioden med sammenslåing av kommunene.

Medlemmene var uten unntak enig da vedtaket fikk enstemmig støtte på Re næringsforenings årsmøte torsdag 30. november i Re golfklubbs lokaler på Reine.

Les mer om næringslivet i Re.