Her jubler Ramnes-jentene etter storseier i siste hjemmekamp for sesongen – se bilder!

SEIERSGLEDE: Ramnes grusa et antatt mye bedre lag – fire plasser over på tabellen. Foto: Stian Ormestad.

RAMNESHALLEN: Søndag kveld ble det nok en slåsskamp i Ramneshallen, der årets unge Ramnes-lag imponerte stort med seier mot et antatt mye bedre lag.

Se bilder fra håndballsesongen 2016/2017 – oppdatert!

Årets sesong knytta det seg stor spenning til, etter at stort sett hele det gamle laget la håndballen på hylla etter forrige sesong.

KJEMPER: Det Ramnes-jentene har mangla i rutine, har de tatt igjen i pågangsmot og kampvilje. Imponerende! Foto: Stian Ormestad.

Et veldig ungt Ramneslag, med en stor overvekt J16-spillere som tok steget rett opp i voksenhåndballen, tok fatt på oppgaven.

Og oppgaven har de løst på en rett og slett imponerende måte.

ReAvisa har skrivi flere ganger om et kjempende Ramnes-lag som ikke gir seg på tørre møkka denne sesongen. Det de mangler i rutine, tas igjen i pågangsmot og stor kampvilje. Sesongens siste hjemmekamp ble intet unntak.

Ramnes møtte Hurum og Røyken, som ligger fire plasser over på tabellen. Ingen tvil om at gjestene var favoritter i Ramneshallen. Men her har mang en favoritt måttet bite i parketten mot Ramnes på hjemmebane.

Gjestene leda fra start med ett og to mål. Men 10 minutter ut i kampen snudde Julie Stenstrøm stillingen til fordel for Ramnes, som for første gang gikk opp i ledelse 6 – 5.

Herifra og inn skulle Hurum og Røyken-jentene aldri noen gang klare å ta tilbake ledelsen.

VOKTER MÅLET VEL: Rebekka Bekkevold står nok en strålende kamp. Da er det lov å være stolt! Foto: Stian Ormestad.

Riktignok klarte gjestene å kjempe seg opp til 10 – 10 en stakket stund, men da la bare Ramnes-jentene inn et ekstra gear og dro fra med fire mål på rappen.

JULING: Julie Stenstrøm kjemper med nebb og klør. Foto: Stian Ormestad.

Først Frøydis Grorud, så Sara Løkeberg, så Julie Stenstrøm igjen, før Frøydis Grorud igjen – til stillingen 14 – 10, som skulle stå seg til pause.

Rebekka Bekkevold sto nok en glimrende kamp, og vokta målet så frustrasjonen tydelig spredte seg blant Hurum og Røyken-jentene.

Uti 2. omgang sørga Madelen Ulfsten for 5-målsledelse, og mot slutten ble det overkjøring av det antatt mye bedre laget – ifølge tabellen.

Susanne Huun satte spikeren i kista for gjestene med straffe i kampens siste sekunder, og sluttresultatet ble 30 – 22 til Ramnes.

RAMNES’ BESTE: Madelen Ulfsten ble Ramnes’ beste spiller i siste hjemmekamp for sesongen. Hun gir seg i Ramnes-håndballen hvert fall for en kommende sesong på grunn av flytting. Foto: Stian Ormestad.

Madelen Ulfsten, Ramnes’ beste spiller i sesongfinalen på hjemmebane, jubla høyt sammen med resten av Ramnes-jentene etter slåsse-seieren.

KJØRTE OVER FAVORITTENE: Hurum og Røyken var på papiret overlegne, men måtte se seg overkjørt av Ramnes-jentene på hjemmebane. Foto: Stian Ormestad.

– En veldig god avslutning på hjemmebane, ved å slå et lag som ligger langt over på tabellen! Veldig gøy!

Madelen forteller at det var hennes siste kamp for en stund, hvert fall en sesong. – Jeg flytter til Stavern neste år. Så får vi se hva som skjer, forteller hun til ReAvisa. Hun har trua på et fortsatt ungt Ramnes-lag neste sesong. Det har funka bra i år.

Det gjenstår en seriekamp på bortebane mot Konnerud. Ramnes vil havne sånn cirka midt på tabellen, uansett hvordan siste kampen ender.

Det er helt i henhold til målsetningen for sesongen, forteller trener Ronny Bekkevold:

– Vi er nå sikra plassen vår i 3. divisjon for i år, og det var målsetningen for laget – men vi hadde ingen garanti. Vi har et ekstremt ungt lag, der prestasjonene har variert.

– Men jeg er veldig godt fornøyd med sesongen og gleder meg til neste. Det gror bra i yngre lag i klubben, oppsummerer treneren til ReAvisa.

TRENERTEAMET: Hovedtrener Ronny Bekkevold forteller at målet om å etablere seg i 3. divisjon for denne sesongen er oppnådd. På lengre sikt er målet opprykk. Foto: Stian Ormestad.