– Bli med på trappetrim i Valletrappa, da vel?

TRAPPER OPP: Trimgruppa ble starta opp på Facebook i februar i år, primus motor er Heidi Midtflå fra Våle, og de blir gjerne flere trappetrimglade folk i den nye Valletrappa i Valleåsen. Trappa består av 87 trinn fra bånn til topp og kosta godt over en halv million kroner. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Ble du frista til ei treningsøkt i trappa, etter å ha lest den siste ReAvisa? Da kan du møte opp i morgen tirsdag klokka 10.00 for trappetrim i godt selskap.

Les papiravisa på nettavisa april 2024 – gratis!

Her finner du avisa – sjekk hvor i Re og omegn.

Du kan lese om «Trim i Valletrappa» i papiravisa, og her på nettavisa får du linken til Facebook-gruppa som tar mål av seg å samle trappetrimmerne i Re og omegn (ekstern lenke).

Trim i Valletrappa er en helt uformell samlingsplass for alle som vil trappe opp treninga i sitt eget tempo. Les mer om både trim og trapp i den siste ReAvisa på papir.

Trappetrim og tur

TRAPPETRIM I GODT LAG: – Vi fører trappelogg, der vi noterer hvem som trener, personlige rekorder og rekorder for trappa. Foreløpig er rekorden tretten ganger opp – vi teller bare opp, forteller Linda og Jostein Vinkenes fra Holmestrand, Heidi Midtflå fra Våle og Kathleen McKechnie fra Bergsåsen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Trappetrimmerne pleier å møtes på tirsdager, torsdager og lørdager rundt klokka 10.00 – 10.30 og ta noen turer opp trappa. Ei trapp som har kosta godt over en halv million kroner å bygge.

Trappetrim-gruppa kan melde om sin første tur, det blir en fellestur til deres store inspirasjon: Vikersundbakken. Det skjer lørdag 4. mai 2024, med avreise fra Shell på Svinevoll klokka 09.00 på morgenen.

– Hvem har lyst å bli med? Dette passer for alle, inviterer primus motor Heidi Midtflå. – Ta med vannflaske og lunsj. Kafeen er også åpen.

Men først, denne uka: Trappetrim i Valletrappa. Klokka 10.00 tirsdag 23. april 2024.

Les om både trim og trapp i papiravisa april 2024 – gratis!

Her finner du avisa – sjekk hvor i Re og omegn.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om sport i Re.