Thorvald om Re+Tønsberg: – Dette har jeg veldig trua på, rett og slett – SE VIDEO!

REVETAL: Thorvald snakker om sammenslåing med Tønsberg  – se video over.

I ReAvisa som ligger i postkassene 19. oktober kan du lese mer om praten med Re-ordfører Thorvald Hillestad (SP):

  • At han allerede for snaut 10 år siden så at også Re ville bli en for liten kommune i framtida. Sjøl om han lenge nekta på det, var 3K-samarbeidet med tanke på sammenslåing.
  • Hvorfor han var innom alle alternativene til sammenslåing; Holmestrand, Horten og først helt på tampen bestemte seg for Tønsberg – som han nå anbefaler alle å gå helhjerta inn for.
  • At han neppe stiller til gjenvalg i nye Re+Tønsberg, og at han på mange måter har undergravd sitt eget partis posisjon ved å gå inn i en sammenslåing med Tønsberg.
  • At han tidlig så det som viktig å ha mest mulig på plass her i Re før vi skulle slå oss sammen med en nabokommune; Helsehus, ny ungdomsskole, og en felles Re-identitet.
  • At vi må ta med oss alt det flotte vi har skapt her i Re, etter sammenslåingen mellom Ramnes og Våle, inn i den nye kommunen. Samholdet, for eksempel, – kan du ikke se for deg det nye «store Re»? Enten navnet blir Jarlsberg, Tønsberg eller noe annet.

Les mer om dette i ReAvisa på papir, oktober 2016 – og bli med inn på ordføreren kontor her på nettavisa ReAvisa.no – se video øverst i saken.

Du kan også lese om Daniel Ims (AP) som brøyt med sitt eget parti og stemte i mot sammenslåing med Tønsberg.

AP-utbryteren mener det er skummelt å gå for en sammenslåing på et så sprikende grunnlag.

faksimile_thorvald_okt_2016

THORVALD OM TØNSBERG: Les mer i ReAvisa, oktober 2016 – og se video fra praten i toppen av denne saken. Faksimile.

,