Bli med inn i snekkerverkstedet på Horn – SE VIDEO!

HORN: Her utføres et gammelt fag med eldgamle maskiner. Vidar Flåteteigen (67) har viet et langt yrkesliv til et fascinerende fag – som han er redd risikerer å død ut. Se video over.

I ReAvisa som ligger i postkassene 19. oktober kan du lese mer om Vidar Flåteteigen (67):

Han har laga Kongehytte til kongeparet, utsmykking av Hålogaland teater, vært med på verdensrekorder, med mye mer. I disse dager monteres utsmykkingen av en ny skole på Nanset i Larvik – produsert i snekkerverkstedet på Horn.

Han har redda gamle klenodier ingen trudde det var håp for, og satt arvegods tilbake i samme stand som da det var nytt. En tryllekunstner med tre, rett og slett.

Bak et langt liv i snekkerverkstedet, ligger et brennende engasjement for å bruke en ressurs vi har rett utenfor døra vår her i Re; – skævven vår!

Les mer om Vidar i ReAvisa på papir, oktober 2016 – og bli med inn i snekkerverkstedet her på nettavisa ReAvisa.no – se video øverst i saken.

faksimile_vidar_flateigen_horn_okt_2016

TRYLLEKUNSTNER MED TRE: Les mer om Vidar Flåteteigen (67) og Horn tredreierverksted i ReAvisa, oktober 2016 – og se videoreportasje her på nettavisa ReAvisa.no. Faksimile.


 

Sjekk også et annet gammelt fag som utøves i Re: Se et glasshjerte bli til!

, , ,