Denne Re-helga: Fredagspub og lokal lørdagsmoro

Det blir Neil Young-tribute i bryggerhuset og lokalrevy på lokalet.

Enstemmig vedtatt: Dette blir et hus for frivilligheten.

– Velkommen til fredagspub i bryggerhuset fredag 12. april 2024, ønsker Holt gård. – Vi serverer steinovnspizza og det du måtte ønske deg å drikke.

Dørene åpner klokka 19.00 og bandet går på klokka 20.00. Trioen Danger Bird spiller fra Neil Young sin rikholdige katalog. Det er gratis inngang, med mulighet til å gi et vipps-bidrag til bandet.

Fascinerende god musikk

DANGER BIRD: Spiller Neil Young-låter. Foto: Pressemelding.

De fleste har hørt om Neil Young. Noen forbinder han med kassegitar og kos, andre med båke-rock og samfunnskritikk.

Han er begge deler, og det er nettopp bredden i hans produksjon som er så fascinerende, mener trioen som covrer Neil Young-låter.

Den lokale trioen består av Erlend Wagle på gitar, munnspill og vokal, Karl Kerner på trommer og vokal, Thor Agnor på bass og vokal.

Revypremiere og revyfest

Lørdag blir det en «one and only» oppsetning av revyen «Bli’RE værre nå?» av Revygruppa Sceneskrekk i Våle ungdomslag. Det blir revypremiere med påfølgende revyfest på Fjellborg.

Dørene åpner klokka 18.30 lørdag 13. april 2024. Bestilling av billetter gjøres til Anniken Thuve Ivarsson på telefon 45 43 44 96.

Revygruppa teller i år ti revy-raringer, fem jenter og fem gutter, i aldersspennet mellom 19 og 49 år.

Intensiv innspurt

LOKAL MORO: Med Re-vy på lokalet. Foto: Pressemelding.

Hele gjengen har skrivi, øvd og justert på årets revy siden i fjor høst. Med en intensiv innspurt nå uka før premiere, med øving hver kveld.

Som vanlig er det Re i navnet: «Bli’RE værre nå?». Og som vanlig er revybandet Wrong direction med, både under revyen og på festen etterpå.

I fjor ble det stor suksess med full sal og vel så det, med stoler helt baki baren. Så det lønner seg å sikre seg billetter i forkant.

Veit du om noe lokalavisa bør få med seg, så tips gjerne på epost Tips@ReAvisa.no.

Les mer om revy i ReAvisa-arkivet.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om kultur i Re.