Storseier i siste hjemmekamp – se ReAvisa-bildene

GJENSIDIG HYLLEST: Publikum jubler for hjemmeseier, og Ramnes-jentene takker for støtten – tradisjonen tro. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

I fjor leda Ramnes til pause, men ble slått med ett eneste mål i siste sekund. I år var det også ledelse til pause, men så dro Ramnes bare ifra og vant komfortabelt til slutt – til stor jubel!

Les papiravisa på nettavisa, mars 2024 – last ned gratis!

Ramnes møtte Konnerud 2 i Ramneshallen i kveld søndag 17. mars 2024, med god stemning på tribunen og heltente Ramnes-jenter på banen.

Sjøl om det ikke sto så mye på spill, verken med opprykk eller nedrykk, så skulle det smake godt med en hjemmeseier i sesongens siste hjemmekamp.

Rasa ifra i 2. omgang

Spesielt siden det ble et forsmedelig tap mot Konnerud 2 da Ramnes tok i dem imot hjemme i Ramneshallen på samme tid i fjor. Det skulle nemlig ikke skje igjen, det var Ramnes-jentene fast bestemt på:

Til pause sto det fem mål i favør Ramnes, og ikke lenge ut i 2. omgang var ledelsen på hele ti mål. Da var kampen egentlig avgjort og gjestene ble holdt på komfortabel avstand helt inn til siste sekund.

Til slutt ble det hjemmeseier i siste hjemmekamp for sesongen i Ramneshallen med 11-målsmargin, med sluttresultatet 36 – 25 til Ramnes.

Alle ble banens beste

Sjølvaste ordfører Frank Pedersen overvar kampen og ble blomstergutt da seieren skulle feires – og siden det var siste hjemmekamp for sesongen ble samtlige spillere kåret til Ramnes-lagets beste og alle fikk sin velfortjente blomst.

Ramnes-jentene har klart det de satte seg som mål før denne sesongen: Stabilisere seg i 4. divisjon, der de ligger an til en femteplass på tabellen. Det gjenstår fortsatt to bortekamper.

Det er verken risiko for nedrykk eller mulighet for opprykk.

Se ReAvisa-bildene fra kampen:

SISTE HJEMMEKAMP: For Ramnes-jentene i 4. divisjon, sesongen 2023/2024. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

FAST BESTEMT: Madelen Ulfsten og resten av Ramnes-jentene skulle ikke tape denne kampen, nei. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

RAMNES-VETERAN: Desiree Goodwin Olsen gir som vanlig alt. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

I SVEVET: Julie Stenstrøm smeller ballen i mål. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

GJESTENE FORTVILER: Mens Ramnes-jentene drar ifra, til hjemmepublikummets jubel. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

VOKTER MÅLET: Camilla Husemoen er sisteskanse på Ramnes-laget. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

AVVERGER: Denne ballen ender ikke i målet, nei. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

BANER SEG VEI: Amalie Bu Skjeggestad klarer å kjempe seg gjennom og scorer enda et Ramnes-mål. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

VOKTER MÅLET: Emma Sandnes er også sisteskanse på Ramnes-laget. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

SEIER: Med hele 11 mål til slutt. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.