Les papiravisa på nettavisa – februar 2024

GODT LOKALT LESESTOFF: Ei rykende fersk avis ligger i avishyllene. Faksimile.

Hva i all verden skjer med Re middelalderdager? Vi har prata med ordfører, kultursjef, og ikke minst de eldste barnehagebarna – som er på alder med Kong Magnus da han ble konge. De veit hva de hadde bestemt, hvis de også hadde blitt konge som 5-åringer.

Les ReAvisa på papir februar 2024 – gratis!

Her finner du ReAvisa – sjekk alle hentesteder i Re og omegn.

Re middelalderdager kan være historie – kanskje. Men en eller annen markering av den viktige middelalderhistorien lokalt, som også er viktig for vår nasjonale historie, skal det bli, ifølge ordfører Frank Pedersen.

Men hva? Det har foreløpig kokt bort i kålen – og først korona – i den nye storkommunen vår. Som tok mål av seg å være «landets ledende middelalderkommune».

Re-ungdommen har svære ting på gang

KLARE FOR AKSJON: Re-russen vil få med hele skolen og hele bygda på å sette ny innsamlingsrekord til inntekt for en god sak. Les om det i papiravisa. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Vi har som vanlig prata med folk fra bygda vår som utmerker seg på så mange vis siden sist: En spillutvikler som reiser verden rundt med et spill som blir spådd å bli et av årets store spill internasjonalt, en brettspill-proff, med flere.

Det skjer mye i det lokale kulturlivet, blant annet en stor korpskonsert med alle fem skolekorpsene fra hele den nye storkommunen, derav to fra Re, samla til felleskonsert.

Re-ungdommen kommer også til orde i spaltene, både Re bygdeungdomslag og Re-russen har svære ting på gang – og da varsler de selvfølgelig lokalavisa.

To nyetableringer på Revetal

GA MERSMAK: Jeanette Hanvik har drivi i lånte lokaler på Revetal, og det ga såpass mersmak at nå etablerer hun seg fast på Revetal. Les om det i papiravisa. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Det skjer ting i det lokale næringslivet også, der vi har snakka med to nyetablerere på Revetal i to helt forskjellige bransjer.

Pluss mye mer, ei rykende fersk avis stappa med lokalt lesestoff finner du på nettavisa og i avishyllene.

Vil du støtte denne ultralokale blekka, er vippsen vår 54 02 82.

Her kan du lese ReAvisa på papir februar 2024 – gratis!

RE BYGDEUNGDOMSLAG: Bygdeungdommen har også noe på hjertet, les om det i papiravisa. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Her finner du planen for 2024 – alle utgivelsesdatoer.

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder:

I ReAvisa får du godt lokalt lesestoff og nyttige annonser fra det lokale næringslivet.

Henge med? Annonse@ReAvisa.no. Tips til gode saker? Tips@ReAvisa.no.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Her er papiravis-arkivet.

,