Bård leder Årets butikk i Bygger’n-kjeden: Har tatt med seg service-genet fra Re

PRISBELØNT: Daglig leder Bård Solberg fra Re kunne sist helg motta beviset for at Bygger’n Haslestad i Hof er Årets butikk i landet. Her sammen med konferansier Einar Tørnquist og kjededirektør Øyvind Eidem. Foto: Bygger’n.

– Det måtte te’ en fra Re? – Ja, du kan vel si det sånn, sier Bård Solberg og ler godt. – Stor stas, det er det hvert fall!

Les også: Her tar Martin i mot den gjeve prisen – igjen.

Bård Solberg (38) bor i Våle og er daglig leder ved Bygger’n Haslestad, som holder til på andre siden av kommunegrensa i Hof. Bård begynte å jobbe der som proffselger i 2012, og han har vært daglig leder siden 2019, det blir fem år i år.

PRISBELØNT: Daglig leder Bård Solberg med beviset for at Bygger’n Haslestad er Årets Bygger’n i Norge. Foto: Bygger’n.

Og det har gitt resultater – og et veldig synlig resultat som sådan, sist helg, under Bygger’n-kongressen 2024 i Trondheim.

Stakk av med den gjeveste prisen

Med Einar Tørnquist som konferansier, musikk- og videoinnslag og egne Bygger’n-folk som prisutdelere, ble kvelden en suksess for rundt 350 deltakere, skriver kjeden i en pressemelding.

Den gjeveste prisen av dem alle, Årets Bygger’n, ble tildelt Bygger’n Haslestad, som ledes av Bård Solberg fra Re.

Prisen er en hyllest til en butikk og dens ansatte som går foran og viser vei i en av Norges største kjeder.

Eksepsjonell service

Med seieren utkonkurrerer Bård og hans stab hele 88 andre butikker i kjeden. – De er tro mot Bygger’n-konseptet og sørger for å stadig være i utvikling, heter det i juryens begrunnelse. Videre:

– De er en av våre første Miljøfyrtårn-butikker, har en rein og ryddig butikk, er alltid oppdaterte på produkter og markedet og gjør seg godt synlig i digitale kanaler.

Kjeden skriver også at servicen er eksepsjonell i denne butikken, både blant kundene, men også internt.

– Stor stas!

– Er det andre avdelinger som trenger mannskap eller annen hjelp, er ikke denne butikken sein om å stille opp, roser Bygger’n-kjeden i pressemeldinga. Til lokalavisa her hjemme i Re sier den stolte prismottakeren:

– Dette var utrolig gøy, jeg er stolt av hva gjengen vår på Haslestad får til! I et tøft marked, som det er nå, er det ekstra moro å nå helt til topps.

– Stor stas, jubler Bård etter all heder og ære i Trondheim sist helg. Det kommer etter å ha jobba hardt og godt, javnt og trutt.

Kunder fra Re

– Har du rett og slett tatt med deg service-genet fra Re og over kommunegrensa?

– Ja, du kan vel på en måte si det sånn, sier Bård og ler godt.

Ikke bare daglig leder, men også en del kunder, kommer fra Re, kan han fortelle.

Mest lest i 2023: Støre og store snakkiser i bygda vår.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les om lokalt næringsliv.

,