– Ta Revetal ungdomsskole-elevene godt i mot

Revetal ungdomsskole-elever selger Tønsberg-kalenderen 2024.

Les også: Har du jobb til denne gjengen?

I begynnelsen av november hvert år selger 8. klassinger fra alle ungdomsskolene i Tønsberg kommune Tønsberg-kalenderen for neste år.

Revetal ungdomsskole kom med da Re ble slått sammen med Tønsberg, og etter pandemien – det vil si fra og med i fjor, 2022. Samtidig ble det slutt på den lange tradisjonen med Re-kalenderen.

Skoleprosjekt

TØNSBERGKALENDEREN 2024: I salg nå. Faksimile.

I gamle Tønsberg kommune har det vært en tradisjon siden 2000, kun avbrutt ett år av pandemien, at ungdomsskoleelever ringer på dørene for å selge kalenderen.

Salget finansierer Lions sitt skoleprosjekt, som er et samarbeid mellom alle kommunale ungdomsskoler og Lions Club Tønsberg/Sem, informerer foreninga.

Det har til hensikt å skape et godt klassemiljø med trygge elever, gi kunnskap og klare holdninger til narkotika og andre rusmidler.

– Ta elevene godt i mot

Representanter fra Lions er i forkant av salget til stede et par skoletimer på hver av de seks ungdomsskolene. Gjennom gode samtaler og rollespill lærer elevene å opptre høflig og vennlig.

Lions Club Tønsberg/Sem håper at elevene også i år blir tatt godt imot når de ringer på dører. Mange av elevene er spente og gruer seg kanskje litt? Uten grunn:

Erfaringene tilsier at elevene blir godt tatt i mot.

Bilder fra hele storkommunen

Salget gir ungdomsskole-elevene klassetur til Hudøy, miljødag på Besøkssenter våtmark Ilene, og aktivitetsdag hos Aktiv Fritid på Tjøme.

Bildene i Tønsbergkalender 2024 er valgt ut etter konkurranse i Tønsberg Kamera Klubb (TKK). Lions Club Tønsberg/Sem ønsker med bildene i kalenderen å vise kommunens mangfold, skriver de i ei pressemelding til ReAvisa.

Den gamle Re-kalenderen er i likhet med lokalavdelingen Re Lions historie – les mer i denne saken fra i fjor.

Her finner du ReAvisa – sjekk alle hentesteder i Re og omegn.

Last ned og les ReAvisa på papir oktober 2023 – gratis!

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Deler ut godt over 60.000 kroner – og legger ned.

Marie (19): – Veldig opptatt av å stå opp for Re.

, ,