Skolekorpset feirer og skummel moro på stasjon

Bygdas eldste skolekorps skal feires med stor jubileumskonsert på samfunnshuset. Og OBS, OBS: Konsertstart er blitt flytta en halvtime.

Sjekk også: Juleforberedelsene er godt i gang.

Hurra for bygdas eldste skolekorps som feirer 70 år!

Våle skolekorps er 70 år i år, og det skal som ReAvisa har skrivi om tidligere feires med en stor jubileumskonsert på Våle samfunnshus søndag 29. oktober 2023 – les mye mer om skolekorpsene i denne papiravisa.

Men klokkeslettet som har stått i avisa stemmer ikke lenger. – Vi måtte flytte den en halvtime, forteller Solveig Knight på vegne av Våle skolekorps.

– Tar i mot så mange vi klarer

JUBILEUMSKONSERT: På Våle samfunnshus. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Så konsertstart er klokka 15.30, forteller Solveig. Våle skolekorps har finpussa formen, og Inviterte gjestekorps er Ramnes og Røråstoppen skolekorps og Gla’gjengen janitsjar.

– Det kan bli trangt på samfunnshuset, siden det ikke er så mange seter i amfiet, men vi tar i mot så mange vi bare klarer.

Skolekorpset er også godt i rute med forberedelsene til julekonserter og spilling på julegrantenning.

Halloween-party på stasjon

Vil du lese mer om Våle skolekorps-historien, kan du lese mye mer om den i denne saken: Hurra for bygdas eldste skolekorps som feirer 70 år!

Denne helga skal det også feires halloween, og Muslum Guzel forteller at Revetal gamle stasjon er pynta til Halloween-party lørdag 28. oktober 2023:

Det blir pizzabuffet fra klokka 17.00 til 20.00. Trubadur Elling Hem spiller fra klokka 20.00, så er det DJ Torgrim som gjelder til klokka 02.00.

Alltid mye som skjer i Re

Neste helg, den første november-helga, blir det Musikalsk pub med Frank Wedde og Trond Nilsen, gjesteartist er Ulf Tobiassen. Det skjer på Stange gjestegård fredag 3. november fra klokka 19.00. Det er gratis inngang, reservasjon og info fås ved å kontakte gjestegården.

Lørdag 4. november spiller Re-gendene The Dix på Revetal gamle stasjon, med høyst lokale tekster på kjente melodier – her blir det som vanlig høy allsangfaktor.

Helga etter det igjen er det klart for høstens talentkveld på stasjon, det skjer fredag 10. november 2023.

Tips lokalavisa!

Tips oss på Tips@ReAvisa.no hvis du veit om noe vi kanskje ikke veit om – nå er også juleforberedelsene godt gang i lokalavisa.

Tid og sted, arrangør og kontaktpersoner, med mer, setter vi pris på å få vite.

Hele utgivelsesplanen finner du her.

Sjekk også: Juleforberedelsene er godt i gang.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om kultur i Re.