Last ned ReAvisa på papir august 2023

GODT LOKALT LESESTOFF: Ei rykende fersk avis ligger i avishyllene i dag, torsdag 17. august 2023. Faksimile.

26-åringen Karoline Lie stiller som den yngste ordførerkandidaten blant alle de etablere partiene – og visste du at vi har tre Riddere av Re på valglistene? Les om valgkampen i nye Tønsberg, sett med Re-øyne, i denne avisa. Pluss mye, mye mer.

Last ned ReAvisa på papir august 2023 – gratis.

Her finner du ReAvisa på papir – se hentesteder.

Karoline Lie (26), oppvokst på Revetal, nå bosatt i by’n, har ingen plan om å stå med lua i handa etter høstens lokalvalg i nye Tønsberg kommune.

Hun vil mest sannsynlig være den listetoppen som representerer flest reinger, og vil bruke makta hun får godt.

Kampen om makta i nye Tønsberg

RØD ELLER BLÅ? Mye dreier seg om det blir rød eller blå ordfører etter lokalvalget, men kanskje blir det den grønne Karoline Lie (26)? Hun sjøl holder alle muligheter åpne. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Kanskje blir Arbeiderpartiet og Høyre javnstore som Senterpartiet her i bygda, hvis trenden på tampen av Re-tida fortsetter. Hvert fall gjelder det det mest folkerike stedet Revetal-området.

Uansett om det blir blå eller rød valgseier, står lokale Re-representanter klare for å tale bygda sin sak: Vi har snakka med AP-duoen Trude Viola Nordli (54) fra Ramnes og Daniel Ims (47) fra Våle.

Og den blå-blå trioen Tove Øygarden (58) fra Ramnes og Lars Sollie (67), begge fra Høyre, og Trond Ekstrøm (58) som enslig reing på FrP-lista.

Re-fjes i styre og stell

Pluss mange flere Re-fjes som stiller til valg til nytt kommunestyre i nye Tønsberg kommune. Som for eksempel Frank Wedde (58) fra Ramnes som stiller til valg, men ikke vil bli valgt.

Skal Re fortsatt være representert med folk i styre og stell etter valget, må reinger bruke stemmeretten sin – og bruke den godt. Da er det greit med en liten innføring i personstemmer og slengere.

Som alltid kan papiravisa lastes ned på nettavisa – gratis.

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder:

I ReAvisa får du godt lokalt lesestoff og nyttige annonser fra det lokale næringslivet.

Henge med? Annonse@ReAvisa.no. Tips til gode saker? Tips@ReAvisa.no.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Her er papiravis-arkivet.

, ,