Bånn gass, åpen dag, marked, musikk og moro

250 TIL START: Et stort motorcrossløp på Ødegården, der det har vært kjørt NM-runder og andre store løp helt siden slutten av 1960-tallet. Nå står 4. runde i Østlandscupen for tur for Re motorsport, løpet kjøres både lørdag og søndag helga 19. – 20. august 2023. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

På Ødegården skal 250 fartssugne slåss gjennom krappe svinger og over høye hopp. Revac inviterer til åpen dag på et av verdens ledende behandlingsanlegg. Og i Vivestad samler høstmarkedet tusenvis av mennesker denne helga, hvert år. 

Last ned ReAvisa på papir august 2023 – gratis.

ReAvisa har fått tips om tre ting som skjer denne Re-helga, 19. – 20. august 2023. Det blir bånn gass med motocross, spennende omvisning på ett av Europas ledende behandlingsanlegg, og marked, musikk og moro i Vivestad.

Og en fjerde ting å anbefale er å slå seg ned i ro og mak og lese denne ukas ferske papiravis, som du finner her, og som du kan laste ned her.

Hele 250 motocrossere til Re

SÅ SØLESPRUTEN STÅR: Motocross på Ødegården er vel verd å få med seg denne Re-helga. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Re motorsport tipser lokalavisa om sitt største arrangement i løpet av sesongen, der 250 motocrossere skal slåss i 4. runde av Østlandscup på Ødegården. Et stort startfelt, som helt sikkert gir skikkelig fart og spenning.

Ødegården i Re blir av mange regna som landets beste bane. Her er det blitt arrangert Norgesmesterskap og andre store løp helt siden slutten av 1960-tallet.

Dette er en fin mulighet til å få adrenalinkick med fart og spenning – på en lovlig måte.

Kjøring fra morgen til kveld

Re motorsport kjører treninger og rekrutteringsdager gjennom sesongen. Denne uka er det dugnad på baneanlegget hver eneste dag. Dette blir det aller største arrangementet i løpet av 2023-sesongen, som er vel verd å få med seg.

Det blir ifølge tidsskjema kjøring fra litt over klokka 09.00 lørdag morgen til rundt 18.00 på kvelden.

Finaledagen søndag starter rett over klokka 11.00 og det kjøres fram til 18.30-tida på kvelden.

Revac inviterer til «Åpen dag»

MODERNE ANLEGG: Revac AS har utvikla seg og vokst til å bli ledende i Europa på sitt felt. Foto: Pressemelding.

Vil du se et av Europas mest avanserte og moderne behandlingsanlegg? Da kan du melde din interesse for «Åpen dag» hos Revac AS.

Fra klokka 12.00 lørdag 19. august 2023 er det åpen dag på Revac AS, for alle som bor i nærmiljøet, informerer Revac til ReAvisa.

Revac AS finner du i Haukeveien 11 på Linnestad næringsområde.

Ledende i Europa

– Vi garanterer en rikholdig, interessant og spennende dag hvor du vil få innblikk i et utvalg av de mange bærekraftige prosessene ved et av Europas mest avanserte behandlingsanlegg.

Programmet starter klokka 12.00 og anslått varighet er cirka tre timer. Det blir enkel bevertning med kaffe, mineralvann og boller, forteller Anders Aas i en epost til lokalavisa.

Mer informasjon om arrangementet finner du på Revac AS sine nettsider, og de ønsker seg påmelding med info om hvor mange som kommer i forkant.

Marked, musikk og moro

KONSERT: Den lille scenen på Vivestad høstmarked huser store musikere, som de Spellemann-vinnende Ila Auto med lokalt alibi i to av fem i bandet. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Tre av bygdas største møteplasser, med bortimot 10.000 besøkende totalt, kommer nå tre helger på rappen her i Re. Vivestad høstmarked er først ut, tradisjonen tro – årets datoer er 19. og 20. august.

Åpningstid er fra klokka 10.00 til 17.00 begge dager, informerer Trond Slåke på vegne av dugnadsgjengen i Vivestad.

– Vi byr på hyggelig stemning, gode tilbud og en trygg handel med mottoet «Godt brukt og pent nytt».

Ila Auto – tradisjonen tro

– I tillegg blir det spennende artister på vår utescene, blant annet markedets «husband» Ila Auto – stamgjester på scenen, alltid like trivelig.

– Oda Dahl kommer, hun har herja The Voice denne våren, og hennes tidligere makker Miriam Kjølen fra Mhoo kommer også, for å nevne noen.

Dette blir den første helga med marked tre helger på rappen i Re.

Åpen gård i Ramnes og i Våle

KONSERT: Alltid like trivelig med Ila Auto på Vivestad høstmarked. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Allerede helga etter blir det marked og Åpen gård på Bygdetunet Brår, og helga etter der igjen blir det marked og Åpen gård på Seinsommerfestival på Våle prestegård.

De to åpne gårdene er henholdsvis den siste helga i august i Ramnes og den første i september i Våle.

Veit du om noe som skjer framover, som lokalavisa bør vite om? Tips@ReAvisa.no.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.
, , ,