Sesongåpning på Re golfbane – jentene er først ut

GOLFSESONG! «Vi møtes til et slag på Re golfbane», heter det i Tønsberg golfklubb – den nye storkommunens eneste golfklubb, tidligere Re golfklubb. Illustrasjonsfoto: Pressemelding.

Etter en lang vinter, der vi seinest hadde nysnø på bakken 1. mai, er det likevel endelig klart for første slag på Re golfbane: Torsdag 4. mai er det full sesongåpning med kick-off for golfjentene.

En historisk kamp: – Dette hadde vi aldri trodd.

Re golfbane annonserte dugnadsturnering sist lørdag, og søndag skulle banen åpnes – det var den siste helga i april.

Torsdag 4. mai blir det jentenes dag på golfbanen, og da er sesongen skikkelig i gang:

Sunt og sosialt

RE GOLFBANE: På Reine på Linnestad. Arkivfoto, ReAvisa.

– Alle jenter opp til 19 år er velkommen fra klokka 18.00 til 20.00 til en gratis innføring i golfsporten og enkel servering. Du trenger ikke være medlem i noe klubb og ei heller noe erfaring, forteller Margareth Horn på vegne av Tønsberg golfklubb som holder til på Re golfbane.

«Golfjentene» er et prosjekt som satser på å få flere jenter med i en sport, som beskrives som «en av de idrettslige utendørsaktivitetene som i sitt mangfold gir mest effektiv og vedvarende forbedring i helsekvalitet gjennom moderat anstrengelse».

– Du går, slår og søker etter mestring. Det er en sunn aktivitet, og på toppen av dette møter du mange hyggelig folk i en klubb med cirka 400 medlemmer og med flott plassering.

God gjeng frivillige

Re golfbane ligger på Reine på Linnestad i Ramnes i Re i Tønsberg kommune. – Velkommen til  alle jenter og alle andre som lurer på om dette er noe for deg, ikke nøl med å ta kontakt, oppfordrer Margareth, som bidrar som frivillig i klubben sammen med en god gjeng andre frivillige.

Framover vil det bli Veien til golf-kurs i helgene, dette og mye mer om aktivitetene her kan man finne mer info om og påmelding til på klubbens nettsider.

Golfbanen i Re ble etablert i 2000, den består av ni hull. Klubben skifta navn fra Re til Tønsberg i 2021, banen heter fortsatt Re golfbane.

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder:

ER LOKALAVISA nyttig – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om sport i Re.