Fullt hus, stor suksess: – Fantastisk kveld på lokalet

GOD, GAMMELDAGS FEST: Siste lørdag i april var det dansefest, og det blir en ny dansefest lørdag 14. oktober 2023. Foto: Privat.

– Det ble som vi drømte om: Fullt hus med særdeles oppstemte og danseglade gjester.

Sjekk: Skulle få Slaget på Re-utsmykking – men blir neppe noe av?

Kulturhuset Elverhøy inviterte til dansekveld på lokalet, en viktig del av kulturlivet i bygda opp gjennom åra – men det har blitt lenger mellom hver dansefest på lokalet de seinere åra.

At dette er et populært comeback, er det ingen tvil om: I forkant av festen var påmeldinga fulltegna, og et fullsatt Elverhøy kosa seg med middag, godt drikke og danseføtter i fri dressur.

Fantastisk kveld på lokalet

DANSEFEST: Der dansen var hovedpri, med god mat og drikke attåt. Foto: Privat.

– Det ble en fantastisk kveld på lokalet! Med fullt hus og særdeles oppstemte og danseglade gjester, forteller Frank Wedde på vegne av arrangørstaben. Sjøl gikk han under aliaset DanseFrank denne kvelden, der han spilte opp til dans – gratis.

All inntekt fra festen går til drift av Elverhøy, det godt over hundre år gamle forsamlingslokalet i bygda. Her har det vært mange dansefester over samme lest som sist helg oppigjennom åra:

Kvelden starta med en danseøkt, med påfølgende middag og kringle til kaffen. Deretter var det fullt dansetrøkk til godt over midnatt.

Stort savn

ETT – TO – TRE – FIRR: DanseFrank shower på scenen. Foto: Privat.

– Helt tydelig at dette er noe mange har savna, og ikke minst et skikkelig dansegulv – der det var god plass til å få skikkelig sving på sakene. Dette var en ekte dansefest!

Så stor suksess var det, at ny dato for ny dansefest på Kulturhuset Elverhøy er allerede satt: Lørdag 14. oktober 2023 blir det en ny kveld over akkurat samme gode, gamle lest.

Mange meldte seg på allerede samme kveld, forteller arrangør-gjengen til ReAvisa – så alle interesserte bør være kjappe med påmelding, sjøl om det enda er lenge til.

Og resultatet? Overskuddet ligger på et sted mellom 20.000 og 25.000 kroner – så her kosa bygdefolket seg samtidig som de støtta en god sak; drifta av Kulturhuset Elverhøy.

KIOSK: Med sjenkebevilning. Foto: Privat.

KJØKKENTJENESTE: Gutta har full kontroll. Foto: Privat.

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder:

ER LOKALAVISA nyttig – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om kultur i Re.

, ,