Hva skjer i førjulstida i Re? Tips lokalavisa!

TRADISJON GJENNOM MER ENN TRE TIÅR: I godt over tredve år har det blitt arrangert julemarked i markedsbygda Vivestad. Dette bildet er fra det siste markedet før korona, i 2019. Forberedelsene er godt i gang for et nytt marked denne førjulstida. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Juleforberedelsene er godt i gang her i Re-aksjonen, der vi som vanlig prøver å rekke å dekke det aller meste som skjer i førjulstida i den flotte bygda vår.

Jul i gamledager: – Man satte kanskje mer pris på det lille man fikk.

Tips ReAvisa om ting og tang – tips@ReAvisa.no. Ønsker dere ei godt synlig annonse som får spredd arrangementet på en skikkelig måte, enten det er marked, konsert eller andre trivelige ting, så er eposten annonse@ReAvisa.no.

Så får vi det med i november- og desemberavisa, der vi som vanlig har en oversikt over det meste som skjer i Re.

På farta i førjulstida

JULEGRANTENNING: Er bare en av mange trivelige tradisjoner i førjulstida her i Re. Bildet er fra da julegrana på Revetal ble tent for seks år siden. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Det er så trivelig å være på farta i Re generelt, og i førjulstida spesielt. Vi trenger å vite tid, sted, arrangør og veldig gjerne en kontaktperson, så får vi det med på den allerede lange lista over førjulsgjøremål i lokalavisa. 

November-avisa kommer ut midt i november, og desember-avisa kommer ut helt i starten av desember, med siste frist henholdsvis 8. og 24. november. Hele planen for resten av 2022 og hele 2023 finner du her.

Tips oss gjerne allerede nå om alt som skjer i førjulstida, så vi får lagt kabalen for en liten ReAvisa-redaksjon.

HJERTELIG JULEPYNT: En ganske så ny juletradisjon er barnehagenes hjertelige julepynt på Revetal, det starta i 2020 og fortsatte i fjor – til glede for alle som ferdes i bygdebyen vår. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Mimre? Les mer om jula i Re i ReAvisa-arkivet.

, , , , , , ,