Storbandet i bygda vår er klare for sommerkonsert

Også Storbandet Fokus har avlyst, utsatt og telt på knappene i korona-tida – før det endelig i kveld blir sommerkonsert i Foynhagen igjen, tre år siden sist.

Mimre? Se bildene fra forrige sommerkonsert for tre år siden.

Og det er som vanlig ingen hvem-som-helst de har fått med seg til å fronte konserten onsdag kveld klokka 19.30 i Foynhagen i Tønsberg:

Sammen med storbandets faste fremragende jazzvokalist Lena Jørgensen står også den kjente entertaineren og storbandvokalisten Heine Totland på scenen.

Superklare for musikalske sprell

LANG UFRIVILLIG SOMMERKONSERT-PAUSE: Forrige sommerkonsert i Foynhagen var for tre år siden, tilbake i 2019 – da gjestet sjølvaste Trine Rein som gjestevokalist. Arkivfoto: Stian Ormestad.

I korona-tid har sommerkonsertene blitt avlyst – eller det vil si: Utsatt. Vårt lokale storband, som øver på Re VGS i Bergsåsen, har vært klare for musikalske storbandsprell hele korona-tida.

I 2020 ble det aldri noen konsert, tross flere forsøk – men restriksjonene tillot aldri konsert på skikkelig vis. I 2021 ble sommerkonserten til høstkonsert i oktober.

Nå er endelig sommerkonserten tilbake, og det ventes stor stemning blant seterekkene og fullt trøkk fra scenen denne onsdagskvelden.

Konsertstart i Foynhagen er klokka 19.30, og billetter er å få kjøpt på Ticketco og i døra hvis det er flere igjen.

STORBAND FRA RE: Storbandet Fokus teller 17 musikere fra Re og en stor omegn, pluss en fast vokalist og forskjellige gjestevokalister. De øver hver onsdagskveld på Re VGS i Bergsåsen, men denne onsdagskvelden er øving bytta ut med stor sommerkonsert i Foynhagen i Tønsberg. Bildet er fra forrige sommerkonsert, før koronatid, tilbake i 2019-sommeren. Arkivfoto: Stian Ormestad.

Les om forrige sommerkonsert: Fullt trøkk med Trine Rein og Storbandet Fokus.

Mimre? Se bildene fra forrige sommerkonsert for tre år siden.

Les mer om kultur og musikk i ReAvisa-arkivet.

Les mer om Storbandet Fokus.