Nå er Revetalparken klar for storinnrykk seinere i dag

FLAGGHEIS: Blågengen spiller mens flagget heises i Revetalparken. Foto: Håkon Westby.

Også i år var det flere som starta den store dagen i Revetalparken, for å overvære flaggheising til toner fra Blågjengen.

Sjekk: Alt om 17. mai i Re.

Blågjengen spilte og flagget ble heist av 17. mai-organisator her i Re, Lars Jørgen Ormestad fra Undrumsdal.

En liten tilskuerskare hadde møtt opp, som vanlig, for å få med seg det aller første på 17. mai-programmet her i Re.

Dagens første korpsbesøk på Re helsehus

NORGE I RØDT, HVITT OG BLÅTT: Alltid fint å se gleden på balkongene av å få Blågjengen på besøk på 17. mai-morgen på Re helsehus. Foto: Stian Ormestad.

Deretter ble det marsjert taktfast bortom til Re helsehus for dagens første korpsbesøk. Det ble spilt utafor hovedinngangen og i hagene bak helsehuset.

Så slo Blågjengen skikkelig på stortromma og tok en skikkelig romslig langtur rundt hele Revetal, til stor glede for alle på balkonger og uteplasser – og bilister i vaskekø på bensinstasjonen.

Nå fortsetter feiringa med hele Re samla til et stort 17. mai-tog på Revetal, med oppmøte klokka 11.00 og avgang klokka 11.30.

FLAGGHEIS: Lars Jørgen Ormestad, assistert av Kirsten Ormestad, sto for flaggheising i Revetalparken. Foto: Håkon Westby.

OPPDRAG VEL UTFØRT: Flagget vaier i vinden på denne flotte 17. mai-dagen. Foto: Håkon Westby.

HIPP HURRA! Blågjengen tok seg en god runde på Revetal etter flaggheising i Revetalparken og konsert utafor Re helsehus. Foto: Stian Ormestad.

EN TROFAST GJENG: Fire av tilskuerne i Revetalparken, fra venstre Per og Solveig Myrstad og Solveig og Oddbjørn Ottersen. Foto: Håkon Westby.

KLART FOR STORINNRYKK: Seinere i dag blir det folksomt og folkefest på Revetal, og Revetalparken er klar! Foto: Stian Ormestad.

Sjekk også: Planen for nasjonaldagen i Re:

Les mer om 17. mai i Re i ReAvisa-arkivet.

,