Sommerleir blir til vinterleir – med vintercamp på Langevann

Storsuksessen sommerleir på Elverhøy blir nå også vinterleir. Over samme lest som Elverhøy-uka i sommerversjon, bare med stillongs istedenfor badebukse.

Les om den aller første Elverhøy-uka her.

Det er Lars Jensen, Sindre Gade Johnsen og Frank Wedde som står bak vinterleiren på Kulturhuset Elverhøy, akkurat som de har stått bak sommerleiren de siste par somrene.

Vinterversjonen finner sted i starten av vinterferien, og den er for barn og ungdom fra 5. til 10. klasse. Det blir et firedagers-opplegg med mange morsomme aktiviteter, akkurat som i sommerversjonen.

Avslutter med overnattingstur til Langevann

BÅLKOS: Det blir avslutningstur til Langevann, akkurat som i den sommerlige versjonen av Elverhøy-uka. Lars Jensen står bak overnattingsturen og friluftsgruppa i Elverhøy-uka, sommer som vinter. Arkivfoto: Stian Ormestad.

– Det blir to hovedgrupper der man kan velge mellom aktivitetene friluftsliv eller musikk. Vi håper å snart få på plass teater og bilverksted. Hos oss får dere tips og opplæring av profesjonelle voksne innenfor hver av aktivitetene.

– Vi håper dette kan skape glede, engasjement og videre interesse for alle som blir med. Dette er et lavterskeltilbud, så de som kommer trenger ikke ha med utstyr, men om dere har, så er det lov å ta med.

Alle leirdeltagerne har mulighet for overnatting på Langevannet fra onsdag 23. februar til torsdag 24. februar 2022.

– Vi håper du kommer!

Trioen bak minner om at det er et begrensa antall plasser, så det kan være lurt å være rask med påmelding. Det koster noen kroner å være med, men hvis økonomi er vanskelig så er det bare å ta kontakt.

Spørsmål og påmelding kan du maile over til Lars Jensen på epost larsjensen1995@outlook.com.

– Vi håper du kommer, hilser trioen via lokalavisa til alle bygdas 5. til 10. klassinger.

Les mer om Kulturhuset Elverhøy i ReAvisa-arkivet.

, ,